Iza wszystkiego co najpiekniejsze dla matiego z okazji 10 miesiecy jak to szybko zlecialo.. Buziaczki wielkie od nas od Kristi i Nicole
Maggie fajnie ze ci sie podoba stronka,ja nie bylam z malutka jeszcze na karuzeli tylko ta fotka jest robiona nad jeziorkiem wczoraj postawili ta karuzele tam kolo naszego stolika gdzie jedlismy lody,i ja sobie z malutka zrobilam fotke a potem sama
A tak mala Nicole jest duza bo jest o 2 cm wieksza niz normalne dziecko w jej wieku i ma tez 2 kg za duzo niz normalnie ale wazne ze jest zdrowa i taka slodziusia
Edyta w Polsce bylo fajnie tylko ze za duzo mielismy do odwiedzania gosci i kazdy nas zapraszal i bylo glupio odmowic ale udalo sie jakos chociaz bylo to troche stresowe czulam sie jakos jak gwiazda filmowa ze cie ktos tylko zaprasza i odrazu szykuje jedzoonko chce jak najlepiej ugoscic to jest mile wiadomo ale w pewnych momentach to jest meczace i uciazliwe ale ogulnie nie narzekam bylo super i sklepy itd...
Diem dzieki za milutkie slowe ty tez masz ladnego bobaska
No to jak sie juz chwalic to sie chwale na calego
Pokaze wam nasze cacko nasz nowy samochodzik Nasz Czarnulek tak go nazwalam
Pieknie wyglada,cudownie i wygodnie sie w nim jezdzi cos wspanialego i ten czarny kolor pasuje do tego autka jak ulal
Dobrze ze Nicolinka moja spi w wozku to moge troche posiedziec ale i takna mnie juz pranie czeka takze dlugo nie posiedze
[ Dodano: 2007-05-14, 13:41 ]Aha zubelek zycze powodzenia i powrotu do zdrowia dla Gabi i dla wszystkich trzymajcie sie jakos i niech te chorobska was zostawia
[ Dodano: 2007-05-14, 13:42 ]No sliczne autko Czarnulek Suzuki SX4 nowiutki ma juz trzy tygodnie jak taki noworodek
[ Dodano: 2007-05-14, 13:45 ]A ja za niedlugo bede miala moj wlasny komputer.. To znaczy komputer mam juz teraz musze tylko skompletowac monitor,klawiature i myszke ale to maly problem bo teciowie maja a im stoi takze juz mam teraz tylko podlaczyc i super...