ja rozka nawet nie mam
w anglii w ogole nie sa popularne,bynajmniej zadna moja znajoma nie miala...nawet bym nie wiedziala gdzie go kupic he he wiec ja napewno nie biore
dzis dokupilam pieluszki tetrowe w asdzie,
madziorka mialas racje,chyba najtansze sa i fajne ,bo kolorowe...ja mam kilka bialych,a teraz kupilam niebieskie...oprocz tego byly takie jakby chusty po 3f..tzn napisane ,ze to niby chusty,a jak rozlozylam to nadaje sie na kocyk lub przescieradelko to wozka,wzielam jedno biale z misiami i drugie niebieskie z cienkiego polarku,mysle,ze do wozeczka beda idealne
kupilam koszule do porodu he he...infacol na kolki dla dzidziusia,ale nie wiem czy to dobre
bepanthen i krem aventu do brodawek...chcialam kupic oliwke i zel do mycia dla dzidziusia,ale byly tylko j&j ;( a w tesco widzialam simple,a ponoc to tez dobra firma,bo dobra dla alergikow,to jak dzis wieczorkiem pojedziemy do tesco to kupie tam ;) bylam w sumie 3 godziny,bo z moim tempem dlugo szlam he he ale od razu sie lepiej czuje...a tomek tez juz do mnie dzwonil z pracy,zebym wracala autobusem,bo tez mysli,ze zaraz urodze he he...ale ja wolalam sie przejsc ,tym bardziej,ze pogoda zrobila sie super