nie było mnie przez weekend i musiałam wszytsko przeczytać, zeby niczego nie przeoczyć
Powiem Wam, że ten zabek co wyszedł Mai schował się
mama mi mówiła, że mi też wyszedł, schował się i po miesiącu wylazł na dobre
Co do wagi to ja przed porodem ważyłam 48 kg do porodu 78
najpierw od razu schudłam 12 potem przybyłam 4 a teraz ważę 67kg! Okropieństwo. W ogóle nie wiem jak mam to zrzucić. Ćwiczę regularnie, jem tylko śniadanie i zupę (nie naleze do ludzi, którzy lubią jeść, za to kocham gotować) i wagi nic nie ubywa. Przez miesiąc się głodziłam i jadłam tylko 4 rzdkiewki dziennie i wiecie ile schudłam? tylko 2 kg
dorotaczekolada, pisałaś, że w szpitalu nie wypełniałaś żadnych ankiet i że nie dostajesz żadnych próbek. Podaje Ci numer na infolinię Nestle, zadzwoń i powiedz, ze koleżanki dostają i że Ty tez chcesz, przyślą Ci łyżeczkę 2 próbki kaszki i jakies mleczko
0801 375 366 a jak chcesz dostać z hipa (my właśnie dostaliśmy) to wejdź na stronę
www.superrodzice.pl i zarejestruj się
[ Dodano: 2007-05-14, 17:18 ]a co do włosów, to wypadają mi garściami i są dosłownie wszędzie, ostatnio chciałam zmienić Mai pampersa ściągam patrze a tam mój włos... Mam teraz takie do pasa w piatek idę i zetne je na takie przed ramiona... tak żeby można je było związać... jak będe dobrze wyglądać to się Wam pochwale jak nie to przemilcze tenm fakt