No, wreszcie jestem!!!! Przeczytałam zaległości na kilka razy bo tyle mi się nawarstwilo!!
Po chrzcinach 6 maja codziennie mieliśmy gości, cały zeszły tydzień, myślałam że padnę! A do tego przyplątała mi sie gorączka prawie 39 stopni! Trzymała mnie 2 dni, ale myślałam że padnę! Jeszcze taka padnięta jechałam z moimi chłopakami do teścia na urodziny 9 maja. koszmar! W weekend musiałam jechać do szkoły, na szczęscie już za niedługo koniec. Tylko pracy podyplomowej nie chce mi się pisać!
Dziś wreszcie byłam na wizycie kontrolnej po porodzie. No trochę mi się przedłużyło

ale wreszcie się zmobilizowałam! Trochę isę martwiłam że bedzie mi chciał zrobić cytologię, a wtedy musiałabym mu powiedzieć ze nie mogę, bo zapomniałąm sobie że we wtorek zaplanowałam wizytę a w niedzielę zaszaleliśmy trochę z mężem

a po seksiku nie można robić kilka dni cytologii. Ale powiedział mi gin że dopiero jak dostanę okres to po 2,3 miesiączce mam przyjść na cytologię. Chciałam go poprosić o skierowanie na morfolegię ale cholerka zapomniałam!

Niech to!!!
mamciaKochana, Iza zaglądałam na wasze blogi! Ale super macie te stronki! A zdjęcia dzieciaczków są prześliczne! MAmcia zdjęcia z basenu są extra, fajnie że sie odważyliście zabrzć Julkę, ja też bym chciałą ale brak mi motywacji. U nas nie byłoby z wejściem na basen bo teściu pracuje w ochronie na basenie! Ale ja sama miałąbym opory żeby sie rozebrać do 2 częściowego stroju. Nie Chodzi nawet o brzuch, bo mam już superowy, wiadomo trochę mam wiecej skóry, ale już jest prawie płaski, ale mam koszmarne rozstępy! Dostałam od koleżanki której mąż pracuje w AA, tej firmie i oni tam mają taką maść na blizny z serii Oceanic. W końcu rozsteęp to nic innego jak właśnie blizna, więc może pomoże. A przy okazji bedę smarować bliznę po cesarce. MAm 3 kilo na plusie, ale w ogóle nie widać tego po mnie, jedynie nie wchodzę w spodnie które były obcisłe i z materiału nie rozciągliwego, mam trochę więcej w bioderkach. Ale bardzo się cieszę bo teraz mam super kobieca figurę, bo wcześniej byłam za wąska w biodrach, normalnie jak chłopak!
karolas Ty kiedyś pisałaś że po ciąży właśnie poczułaś się bardziej kobieca, figurka stałą sie taka bardziej sexy! Ja właśnie tak się czuję! A do tego moje piersi! Noszę 75 D! Faceci się oglądają! A mąż jest dumny jak paw!
hekkate to niesprawiedliwe że dostałaś ochrzan za podsyłanie nam stronek! Jesteś kobieto niezastępiona! Mam nadzieję że czasem podeślesz mi coś na PW, jeśli oficjalnie nie możesz już tego robić... niestety!
Popatrzyłam sobie na ostatnie zdjeca naszych pociech i dochodzę do wniosku ze coraz ładniejsze te nasze Szkrabiki! A Twoje
karolas to po prostu cudo! Zdjęcie w sepii Ameli i Kacpiego jest słodziuchne!!! A Kacper to bedzie kiedyś pięknie łamał serducha dziewczyn!!
Acha, miałam się was zapytać w jaki sposób zamraża się pokarm i jak Wy bedziecie to robić. Wiem że są pojemniki i woraczki. Ja pytałam dziś w sklepie i u nas 10 pojemników z zakrętkami aventu kosztuje 49zł. Troche dużo! Ale to chyba lepsze niż jednorazowe worki po 30 zl za 30 sztuk. Sama nie wiem co robić, po mału trzeba zacząć o tym myśleć. Dajcie znać co myślicie!