czesc dziewczyny!
Fitney spróbuj z avatarkiem po 10 postwach jescze powalczyć, nie martw sie, wszytskie miałyśmy z tym problemy
a na razie wklej jakies zdjęcia może, chętnie oblukamy nową mamuśke
najlepiej zdjęcie w sexi bieliźnie rocznicowej
Delfinko ja akurat tym akwarium zachwycona nie jestem, głownie przez koszty
na razie jest woda, kamienie, rośliny, korzenie i sprzet, jak woda będzie zawierała odpowiednią ilość bakterii to kuba wpuszcza tam trofeusy, czy jakoś tak
ładnie to wygląda, nie powiem, ale do końca przekonana nie jestem. jutro rano jade do mieszkania...sprzątać
to zrobię ci zdjęcia, jak nam to wyszło
a do ilonki napisze jutro, bo tez sie zbieram i zbieram
julie_377, a jak twój mały? mam nadzieje, ze do sklepu ci jeszcze nie chodzi po zakupy
bo ja już sie wtedy całkiem załamę rowojem mojej córy
lucy23, jeszcze mam dla ciebie takie info
jak wstaniesz rano-cyli w południe
- i naciśniesz palcem na łydkę-potrzymaj przez chwile- i nie zostanie takie wkgłebienie to znaczy, ze wszytsko ok z tym puchnięciem, ale nie martw sie, bo to wgłębienie musi sie dosyc długo utrzymac.
madziorka hihi, ja wiedziałam, ze ty jednego dnia bez zakupów nie wytrzymasz
martuchafrost, no to mi sie wydaje, ze moje nózki właśnie tak wyglądały jak w twoim opisie
na pewno nie nadawałabym sie na kopciuszka
Gosia ja bym jeszcze pociągnęła ten temat kupek
dajesz Tomkowi jeszcze te kaszki ryżowe? bo ja lence daje teraz tylko na wieczór, ale dalej załatwia sie tylko co drugi dzień i to takie bobki mi strzela w pieluche
co ten lekarz kazał ci zmienić w diecie? lednka pije soki precierowe, je jogurty, jabłka i nic jej nie bierze
może isc do lekarza?
Jaśnie Pani ja od razu zauważylam ten pomarańcz
a brzucholek to masz, ci powiem, niezłych rozmiarów
ja miałam tak samo
Kasiulko chyba ci juz troszke łatwiej jak jest mama w domku
, bo i na TT zajrzysz. a ta wasza malutka jest po prostu śliczna!!!!!!!!!!!!
a my dziś byliśmy w bełchatowie po wykładziny do swojego pokoju i do lenia, nasza jest normalna, ale lnki po prostu ekstra, u mnie w mieście takich nie było. w cwartek wywozimy meble, a wpiątek czeka mnie, jakoś sie poświęcę, sex na nowym mieszkaniu, nie pierwszy
, ale pierwszy w łózku!
no na tym się zakończą moje opowieści o remoncie
jeszcze tylko ostatni raz koło niedzieli wkleje wam zdjęcia ostatecne z przed i po remoncie, ok?
no muśze!!!
[ Dodano: 2007-05-15, 22:39 ]martuchafrost, no to ja tez właże na ten teledysk
[ Dodano: 2007-05-15, 22:41 ]juz wiem, ten teledysk leci codziennie na minimini-taki kanał dla dzieci-i lenka też sie przy tym buja