Oj, nadal nie widać naszych mamusiek...
A mój Miko zaczął smarkać. Na razie jeszcze mu nie zatkało nosa, bo je normalnie, ale nie wróży to nic dobrego. Chyba jednak nie obejdzie się bez zastrzyków
ania24l, witaj!!!
Jeśli chodzi o wklejanie zdjęć i linijek do podpisu, to robi się to tak samo, jak na poprzednim forum. Wchodzisz do profilu i tam masz tekst podpisu. Jeśli chodzi o wyświetlanie avataru pod nickiem to musisz nabić do 10 postów. Wtedy pojawi ci się w Profilu Panel kontrolny Avatarów i tam wklejasz zdjęcie lub jakiś obrazek. Powodzenia!
Cześć Mamuśki!! :)
Znalazłam chwilkę wolnego czasu i postanowiłam coś napisać. Po drodze napotkałam kilka niespodzianek.. ;) Nowe forum, ponowna rejestracja, itp. Ale w końcu udało mi się z Wami 'skontaktować' :)
P.s. Bardzo proszę o wpisanie na liste jeszcze mojej Zuzi, która urodziła się 22 grudnia :) (bo na starym forum była na liście, a tutaj zniknęła...)
Znalazłam chwile aby popisać a tu zmiany , nowe forum i nowe logowanie, ale juz sie odnalazłam. Cześć dziewczyny całuski dla waszych grudniowych dzieciaczków.
witam, pozwólcie, że się do Was dopiszę. Emilek miał się urodzić co prawda w styczniu, ale to dziecko z charakterem i wolało grudzień. 29.12.2006 o godz 11.04
pozdrawiam