dziewczyny ale naklikalyscie....
dobrze ze wkrotce koncze prace , bo nie nadarzam za wami.... hehe
powinnam juz wychodzic na zakupki, ale wciagnelam sie w lekture TT hihi i nie sadzilam ze tyle stronek natrzaskanych.. a jak juz zaczelam to... koniec hihi
frydza jaki fajny brzuszek i piesek sliczny!!!
haniu ja tu czytam o twoich poczynaniach w kuchni i sie zastanawiam skad masz tyle powera.. a ty narzekasz, ze bezuzyteczna jestes i sil ci brak... malenka ja gdybym tyle pysznosci pichcila to moj maz by mnie na rekach nosil.. i jestem pewna, ze twoj happy na maxa.... pewnie jakas chwilowa deprecha cie zlapala... moze z barku towarzystwa... ale masz nas.. nikt cie tak nie zrozumie jak druga ciezarowka.... zobaczysz ze ten podly natsroj szybko minie...
glowa do gory kochana
kamilko czekamy na fotki fryzurki..i jak wasze spotkanie z madzia?? doszlo wreszcie do skutku??
dziewczyny tak blisko siebie mieszkacie wiec zal byloby sie nie spotkac brzuszkiem w brzuszek hihi milych plotek zycze hihi
lucy super ze masz juz wozeczek!!!! wklejaj fotki
alinko to juz wiemy gdzie ty sie tyle podziewalas... ostro cwiczylas przed egzaminem!!!!! super ze tym razem sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuje na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie pamietam wszystkich postow wiec przepraszam te ktore ominelam....
dla wszsytkich buziaki i pozdrowienia
jem i ide bo znow mi sklpey pozamykaja.... hihi
papa