Dziewczyny w tych cyfrach naprawdę cos jest... u mnie jest ciekawie z godz. urodzin chłopców. Miki urodził się o 19.20, Miłosz o 5.20, a Marcel o 2.20. wszyscy trzej 20 minut po godzinie tak myślę, że coś w tym jest.to nie jest tylko przypadek.
Ja jestem ale tylko ciutciut, bo sporo autkiem pojezdzilam i plecki mnie bola! Na dodatek mala mi szaleje, bo autem jezdzic nie lubi i jak tylko zamkne pasy to mi pupa pcha! a teraz kopie zawziecie, wiec sie na kanapie usadowie, zeby mogla szalec! Pa, do jutra!
dziewczyny, teraz to buczę - mąż odebrał wyniki hormonów i wyszło dużo jakichs przeciwciał tarczycowych. W dodatku cukier we krwi mam delikatnie za niski - co to może znaczyć?
A na domiar złego zapomniałam zrobić morfologii - a jutro wizyta i nie zdążę, buuuu
Czesc mamuski ja tez juz po ginie
Abegano ostatnio mi tez wyszlo 07.07.07 ale lekarz powiedzial ze 13.07.07 Bo komputer bierze wage dziecka a ta moze sie jeszcze zmienic szybko na wysoka lub na odwrot i komp.bedzie zmienial tez date
Ale u nas wszystko ok Ze mna i Julka.Wszystko ksiazkowo.Dzis sie smialismy wszyscy bo mala pakowala raczka do buzi jakies pecherzyki. Smiesznie to wygladalo a potem za 10min dostala czkawke Nastepna wizyta za 2 tyg.
[ Dodano: 2007-05-16, 20:13 ] Basiu tabliczka czekolady i cukier odrazu Ci sie podniesie,albo duzo dobrego ciacha i z glowy.Nie przejmuj sie a morfologie zrobisz nastepnym razem.Bedzie dobrze. Nie przejmuj sie