nie zazdroszcze w takie upały.ja miałam to samo na lipiec
moze nawet bedzie grubszaJasnie Pani :) no córa chyba podobna do Ciebie![]()
śni Wam się czasem sex z kimś innym niż mąż???
no u mnie podobnie, coś tam mi się śni ale więcej całowania i romantycznych słów niz sexu - pewnie to właśnie tęsknota za tym czego brakuje...bo romantyczne sytuacje, pieszczoty i pocałunki zdarzają się baaaardzo rzadko.....o ile nie wcale....więc braki we śnie widaćMnie się czasem śni,choć na ogół nie sam seks,ale cała "oprawa"...spacery w świetle księżyca z nieznajomym,niśmiałe pocałunki itp...
śliczna dziewczynka...., no i czekamy na zdjęcie spoza brzucha, nie czekaj JaśniePani tylko na porodówkę i już!mam dla was zdjecie Łucji
Mnie dopiero jak się coś takiego wyśni,to zaczynam odczuwać brak romantyzmu; tych niesamowitych chwil z pierwszych randek,bicia serca...motyli w brzuchucoś tam mi się śni ale więcej całowania i romantycznych słów niz sexu - pewnie to właśnie tęsknota za tym czego brakuje...bo romantyczne sytuacje, pieszczoty i pocałunki zdarzają się baaaardzo rzadko.....o ile nie wcale....więc braki we śnie widać
Spora z Ciebie kobitka była,ale to chyba nie ma znaczenia,ja się podobno urodziłam z wagą niespełna 3100 g,a Izę urodziłam z wagą 3800 g,więc róznica sporajesli to wogole mozliwe, bo ja mialam 4800 jak sie z brzucha wychylilam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość