iwonap pisze:moj padl w lozeczku juz 2 raz dzisiaj ..rano po mleku az bylam w szoku ....bawila sie bawil ja sprzatalam lazienke a nagle cisza....no ale po 20 min sie obudzil...
wisniowamama pisze:waga 9800 a wzrost 86cm.
diem pisze:U nas poki co bez mleka od samego rana
bylo juz opoznione skromne sniadanko i obiadek, herbatka i deserek truskawkowy tak trzymac synus!
swoja droga to co mi radzicie dziewczyny ... jak postepowac z moim mlecznym smokiem? on w nocy notorycznie budzi sie na cycowanie i jesli nie dam to placz i krzyk i nie ma spania czasami wydaje mi sie,ze on juz jest uzalezniony a nie glodny
Maggie on to chyba swiata nie widzi poza cycem ale jestesmy juz na dobrej drodze a watek znam, bo co jakis czas zerkam , ale powinnam wkoncu od deski do deski o perypetiach przeczytac ...Maggie pisze: dla Kourosha
diem jeśli decydujesz się że odstawiasz synusia od cyca, to musisz nbyć konsekwentna...nie dawać w nocy...poprostu musisz się przemęczyć, napewno będziesz miała kilka nie przespanych nocy....to raczej nieuniknione...jak dziecko takie zakochane jest w cycusiu...
cudny sen ... mi sie marzy, czesto wracam myslami do tamtego czasu, gdy bylam w ciazy i bardzo chce raz jeszczeMaggie pisze:A tak na marginesie sniło i się dzisiaj że jestem ciekawe czy to będzie proroczy sen.............
dziekuje kochanaMaggie pisze:Mocno trzymam kciuki bo jakby wiem co przechodzicie
dziwne ... choc Kourosh takze probowal pacnac mnie po buzi ,ale odruch ''plaskacza'' to bardziej nauralny jest , choc nie mam pojecia ... dzieci sprawdzajac np nowe zabawki uderzaja w nie, drapia,szczypia,rzucaj, gryza...wiec moze podobnych metod uzywaja sprawdzajac reakcje mamyMaggie pisze:Kurcze martwię się bo ostatnio zauważyłam że Antoś ma "brzydki" odruch ....jak coś mu się nie podoba a raczej wpada w płacz bo czegoś nie chce...to szczypie mnie po buzi...staram się Go tego oduczyć(powtarzam mu ze boli, juz nawet udawałam ze płaczę...to mnie przytulał i obejmował łapkami...jakby przepraszał)...zupełnie nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło
iza pisze:Maggie, a mati to mnie gryzie...i sie wtedy cieszy niesamowicie....no ale tutaj u ciebie to inna sprawa bo Antos cie grzyzie w napadach złosci...
iza pisze:........oj...on to sobie w życiu poradzi..mały spryciula!!!! i kochany i sliczny do tego
diem pisze:Maggie napisał/a:
A tak na marginesie sniło i się dzisiaj że jestem ciekawe czy to będzie proroczy sen.............
cudny sen ... mi sie marzy, czesto wracam myslami do tamtego czasu, gdy bylam w ciazy i bardzo chce raz jeszcze
iza pisze:...ach..jak mi się marzy jakas wpadka...
Kristi pisze:i jakos brakuje mi na TT czasu PAAA
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości