KATELAJDKA no witaj, ale miałas chcrzciny dosłownie jak mini komunia hi hi ale powiem ci ze ja nieraz tez tak mam jak za bardzo czyms sie przejme to potem gorączkuje, dobrze ze juz masz to za soba.
Ale Barcik juz duzy i słodka klucha z niego, jak patrze na jego pulajdki to jakbym widział kacpiego on tez taki grubasek był.
Dzieki, no sporo osób mi mowi nie chwaląc się ze z Kacpiego bedzie niezłe chłopaczysko
A powiedz mozemy jak akrmimy jesc potrawy z grilla? bo smaka mi narobiłas na rybke z grila tym bardziej ze w lipcu jedziemy nad morze.
Gratuluje zakupu nowego monitorka, nam tez by sie nowy przydał ale zawsze sa wazniejsze wydatki tym bardziej teraz przy dwójce dzieci hi hi
MAGDZINKA haha to mówisz ze joasia tez ma taka bluzeczkę ;), super fajna ona i do tego Amelka ma spodenki komplecik z H&M co nie?
A własnie musze Ci sie pochwalic, ze wczoraj była u mnie Twoja kolezanka Justyna bo ja poprosiłam o kapelusik dla Amelci i taki śliczny zrobiła normalnie cudo
bardzo mi sie podoba, amelka dziś strasznie marudna jest ale udało mi sie jej pstryknac fotki w tym kapelusiku to za moment postaram sie wkleic fotkę, coprawda jest w spioszku ale to nic-kapelusik mi sie bardzo podoba, zreszta wiesz jak pieknie robi to Justyna
IZA@ wiesz co juz mamy zaklepane miejsce na 1005 bo dzis przelałam zaliczke na konto do jdnego gościa ale jednak nie jest to Kołobrzeg tylko nieco dalej w Ustroniu Morskim-mamy pokój w domku wczasowym na parterze-4 łozka, aneks kuchenny,łazieneczke i bezpośrednie wyjście na ogródek-super i juz sobie to zaklepalismy
LUTOWKI no własnie ja tez rozmyslam ze w zeszłym roku o tej porze planowalismy Amelkę wiem nawet w jaki to się stało dokladnie dzień a mianowicie nasza Amelcia poczeła się 22.05 więc w nadchodzącą środe minie roczek jak zawitała w moim brzuszku ale to wspaniałe były chwile tej ciąży, często rozmyslam o tym i miło wracam do chwil z ciąży.
A Amelka była jak wam pisałam w poniedziałek szczepiona i wazy 6500kg. nieżle co nie?
Ale zaczynam sie martwic bo próbuje jej podać albo glukoze lub jakas cherbatke jednak na wszystko jest odruch wymiotny,pediatra mówi mi ze niektóre dzieci takie są ze tylko pierś i moze być ciezko jesli ona do takich bedzie nalezec, ze maja odruch wymiotny moze nawet nie od napoju tylko od smoczka, tylko dziwne ze smoka normalnie bierze i ciągnie jak szalona a smoczek z butelki jej nie podchodzi, mysle zeby zmienic na inny i próbowac jej pomoału częsciej dawac coś do picia bo po wakacjach chyba bede chciała konczyc karmienie piersią tak do 8 miesięcy choc bedzie nam ciezko bo taka przyjemnosc to sprawia tym bardziej, ze kacperka nie karmilam to teraz przezywamy z Amelka piekne chwile,nie wiem jak to bedzie a przeciez w lipcu trzeba bedzie nowe pokarmy zaczac wprowadzac hhhmmm, myslicie o tym juz?
KATELAJDKA no własnie ja sie zastanawiam jak to jest z tym przechowywaniem pokarmu kobiecego tzn. co i jak juz wiem bo mi hekkate dała linka o tym ale sie tez zastanawiam w czym przechowywac no i ja w sumie tylko chce poodciągac tylko tyle co na czas jak pojedziemy na wesele w sierpniu ale nie wiem jak zaczac tzn. boje sie ze jak poodciągam teraz po karmieniu to jej bedzie mało i niezdołam jej nakarmic bo obecnie kamie na bieżąco i piersi juz mi sie przyzwyczaiły do takiej ilości jaka wypija Amelka na codzień, wiec jak mam zrobić te zapasy-poradz jesli wiesz?