no wlasnie on sam chce wejsc w walizke...
ja tez trzymam kciuki zeby nie zapeszyc...
[ Dodano: 2007-05-16, 22:14 ] dziewczyny ja juz sie zegnam bo jutro nie bede mial czasu wejsc.mam nadzieje ze u was w tym czasie wszytsko bedzie fajnie i wesolo i trzymam kciuki za wasze plany:)postaram sie odwiedzac z doskoku o ile bedzie to mozliwe trzymajcie sie cieplo i dbajcie o siebie i rodzinki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_buziaczki_big:
:ico_buziaczki_big:
hej dziewczyny
skaleczka not y wsiaklas ostatnio na TT nigdzie cie widac nie bylo a tu o domku w gorach sie dowiaduje no ladnie tak TT porzucic ale wybaczamy bo napewno dobrze sie zrelaksowalas julie_377, super fotencje z baseniku ja tez juz wklejam swoje hihihih
tylko szkoda ze mezus zapomnial wylaczyc czarno-bialy tryb echh ale Juclia i taks ei cieszyla
Mamciu ekstra foteczki.Julie i Oliwier sa tak do siebie podobni na niektorych zdjeciach jakby byli rodzenstwem.Tak, mamy domek w gorach ale cywilizacja tam nie dotarla.I tak trzymac Dlatego tak rzadko i malo pisze,tylko jak wpadniemy do domku na pare dni.
A my bylismy dzis u pediatry i maly ma skaze bialkowa Na razie ma tylko na buzce wiec nie dostal zadnych lekarstw,tylko ja mam przestac jesc ser,serek topiony,maslo,twarog,mleko,jogurty,kefiry,sietane i inne takie zawierajace mleko krowie
Czy wasze dzieciaczki tez mialy skaze bialkowa????
witaj Rybko
u nas bylo podejrzenie skazy ale okazalo sie zapalenie skory.Jednak na 100% lekarze nie sa pewni (a bylam u 3) czy to co mial na cialku to tylko zapalenie.Moglo sie nalozyc wiele spraw:uczulenie na proszek,plyn,skaza bialkowa,jakas alergia,itd Dlatego ja do dzisiaj nie jem nic co zawiera bialko krowie.A tak szerze mowiac to malo co moge czy powinnam jesc.Bo wiele produktow tez uczula i to one mogly sie przyczynic do tego co mial maluszek.Ale najgorsze jest to ze wiemy na pewno ze przeszkadza mu chlor.Pomimo iz gotujemy wode do kapieli nie jest sie w stanie calkowicie zniszczyc chloru.A ja tak bardzo chcialalm isc z nim na basen...