witam hihi
gosia ja nie kupuje juz sobie typowo ciazowych ciuszkow... tylko uniwersalne... z ciazowych mam tylko jeansowe spodnie i spodnice i spodnie lniane... a tak to kupilam dwie pary rybaczek zwyklych, ale wchodze w nie bez problemu.... bo pasek maja z gumy hihi
a na gore to w ogole w kazda najciasniejsza bluzke sie mieszcze.... tyle ze brzuch mi wylazi hihi
oczywiscie poza tymi na guziki.... takich przeciez nie ma szans zalozyc....
poza tym kupuje tez dla maluszka.. dla adasia mniej, bo po pierwsze nic mi w oko wpasc nie moze, a po drugie zawsze jak kupie to on sie denerwuje, ze tyle juz ma ciuchow a nie ma czasu ich zalozyc... i to prawda.. bo adas pracuje na budowie wiec... jedynie w weekend mzoe cos wyjsciowego zalozyc... hihi i koszul ma tyle... ze az sam sie zdziwil... i pyta mnie ostatnio... czy on czasem w jakims biurze nie pracuje??? bo juz sie pogubil
no i nie pozwala sobie nic kupowac.... a ja i tak swoje... jak znajde fajnego ... hihi
lucy ja mam niewielka anemie dlatego nie mam zadnych objawow... (podobnie jak ty)... a ty przeciez tez chodzisz na zakupki i tro dluzsze... hihi wiec sama nie jestem
dziewczyny skarza sie na jakies zaparcia po zelazie a u mnie wszystko ok hihi
moze to zalezy od dawki.... hihi
a dzis nie ide juz nigdzie...
przyznam, ze wczoraj poczulam sie juz zmeczona... znowu 3 godz mnie nie bylo... i jak wrocilam to chcialam tylko jesc,prysznic i spac... poszlam szybciej niz zwykle o 21 juz lezalam.. a zazwyczaj zdarza mi sie ok 22 hihi
a rano o 5 tak ciezko sie dzis wstawalo... oboje z A marudzilismy hihi
ale on juz zaczyna dzis popoludniu weekend
bo jutro przylatuje do nas super koles.. adam kumpel jeszce z dawien dawna hihi
a ciekawostka jest, ze jest on ojcem dominikaninem hihi
pamietam jak z adasiem szaleli, "wymieniali sie dziewczynami"
itd a potem nagle przemo wstapil do zakonu.... a niejedna dziewczyna za nim plakala.. bo to suoper koles i rzystojny hihi a takich najbardziej zal...
ale z drugiej strony tacy normalni zyciowi ksieza tez sa potrezbni.... z takimi mozna pogadac na kazdy temat, posmiac jak z kolega.... i dla nas to jest po prostu przemo, a nie o.przemyslaw
w ogole dominikanie to super ojcowie... tzn wielu z nich... tacy inni od pzostalych zakonnikow... i w ich klasztorach zawsze pelno ludzi/// nasz jaroslawki jest piekny...!!!
no i adam zaprosil przemka na weekend.. ten bardzo sie ucieszyl... dlugo sie nie widzielismy... pewnie 2 lata....
a ja gotuje barszzc czerwony.. i mam plan polozyc sie troche...poczytac i zdrzemnac... ciekawe czy mi sie uda.... hihi
bo jak adas wroci to jedziemy do asdy... zeby na weekend wszystko bylo gotowe... hihi