Piękne dzidziunie tak miło na nie patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jeśli chodzi o wielkość brzuszka to nie zawsze z duuuuużego rodzi się duży dzidziuś. Moja siostra miała ogromny brzuch............ jakby połknęła największą dynie na świecie a jej corcia urodziła się normalna- 3 kg. Ja mam raczej mały brzuch - niektórzy dopiero teraz zauważają że jestem w ciąży a moje małe w 32 tyg miało rozmiary i wagę na 36 tydz.już waży prawie 3 kg....
No i w końcu sie doczekałam, po licznych bojach w końcu mam to obiecane zdjęcie... ale ile było pozowania :) No i przyznaje, że trochę się wypinałam...
[ Dodano: 2007-05-17, 20:24 ]
jejku :) udało się mi
Moja mama mojego brata urodzila 5400 pierwsze dziecko ja 2900 juz mam nadzieje ze moj maluszek nie bedzie taki ale lekarz mowil ze duzy i dlugi jest ale czy sie sprawdzi zobaczymy
no wlasnie ja sie najbardziej boje ze jagódka bedzie wielka!!!!
ja mialam 3300 jak sie ur ale moj M 4000 wiec wszystko mozliwe
a moze poprosic lekarza zeby jakos to wszystko przyspieszyc???? nie wiem czy sa jakies sposoby
jasne, że się da przyspieszyć poród, nawet go wywołać, ale niestety przecisnąć się Jagódka i tak będzie musiała
nie jest łatwo urodzić takie duże dziecko, ale pocieszające jest to, że później tak szybko się zapomina