Ja tez kupuja antyalergiczna, bo mam alergie i doszłam do wniosku ze lepiej od razu kupic taka niz potem kombinowac... Kasiu, Twoj maz sam zrobił komode? To ogromne brawadla niego Moj chyba by nie potrafił... A ja Twoja uczennica?
agacia witamy i zapraszamy do wspólnego pisania
ja posciel planuję kupić antyalergiczną ale szczerze mówiac to jeszcze nie spotkalam zwyklej wszystkie są antyalergiczne wiec taka kupię nie zaszkodzi przecież
A jak wy sobie radzicie z ciuchami bo ja kompletnie nie mam w czym chodzić a nowych ciuchów nie kupuję bo szkoda kasy
witam wsztstkie nowicjuszki ja tez niestety ubogo w garderobe moj stan to 1 spodnie 1 spudnica i 1 rozciagniety dres 2 bluzki w ktorych mozna sie ludziom pokazac i tez szkoda kasy na nowe zwlaszcza ze po porodzie bedzie trzeba cos kupic bo w ciuchy przed ciazy nie wejdziemy a te z ciazy beda za duze tak ma moja kolezanka a moze juz wyjsc z malym ale nie ma w czym
Linka Ha 1981 witam serdecznie
Jesli chodzi o ciuszki to ja mam troche z odzysku po kolezankach wiec nie nazekam.Ale ciekawe co bedzie po porodzie.Ja w sumie nigdzie nie przytylam wiec moze jakies luzniejsze lniane spodnie zmieszcza sie na tylek
Zaciekawiona tematem pepkow przyjzalam sie swojejmu i tez jakis taki przebarwiony jest wiec chyba to normalne !
Dzisiejszy dzien zaczal sie nieciekawie bo mnie dopadl katar alergiczny i bol glowy.... Ale zobaczymy co bedzie dalej.....
Buzka
Ja w sumie mam dwie sukienki z poprzedniej ciąży, a ponieważ wtedy też byłam w ciąży w lecie więc składa się idealnie. Teraz kupiłam sobie jeszcze spódnicę i dwie bluzki no bo jakoś tak głupio do pracy chodzić w jednym i tym samym