Jola ta tabelika nieaktualna bo ja gdzies wstawiałam nowa z 6-cioma zębami Dominika.
Ja juz po sprawie mąłż troszkę przetrzymany w samochodzie bo sędzian miała z deczka lekkie spóznienie.
Dziewczyny jestescie wielkie poprostu az brak mi słów jak wam moge dziękowac za chwile otuchy,gdyby bnie Wy to pewno juz dawno bym oszalała.
Witaminko---idz do lekarza ja sie leczyłam 4 lata u psychiatry i sie tego nie wstydzę.Bo juz by mnie dawno niebyło wspród żywych,gdyby nie ona-lekarka i moja w miare silna wola.
Rozmawiałam z męzem jak jechalismy,powiedziałam mu ze ma umówiona wizyte u lekarza i nic nie powiedział czyli widzę,ze coraz bardziej poddaje sie pomcy.
Wiecie co?????jak nie miałam neta to ja bardzo mądra weszłam w allegro przez komórkę ( a miałam na koncie 13 zł)siedziałam tam góra 5 minut i przyszedł smses,ze mam zablokowane konto.Zdziwiona byłam na maxa.
Wczoraj rano przyjezdza mąz i pyta sie gdzie mam telefon bo wydzwania do mnie pan o internet a ja niemam zasięgu ( dobrze,ze jakos dodzwonił się do męza-choc niewiem skąd miał jego numer) ja do telefonu a tam nawet zasięgu niema.Zadzwoniłam do biura obsługi i pytam się co jest z moja kartą ,,,,ze mi wyskakuje ze rajestracja karty nie ugana a pan mi mówi,ze na koncie jest debet 44.60
czyli podsumowując moją głupote za 5 minut na neci zapłaciłam prawie60 zł.