edi
Jestem mózgiem tego forum!

17 maja 2007, 13:47

:ico_noniewiem:

lilo

17 maja 2007, 13:57

No widzisz edi Ty nie masz ochoty i Ci sie nie śni, a czemu mi sie śni skoro nie mam?????? :ico_oczko: Może faktycznie mam tylko o tym nie wiem :ico_smiechbig:

edi

17 maja 2007, 19:19

Może faktycznie mam tylko o tym nie wiem

widzisz to jednak twój mąz ma racje w tym co mówi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 maja 2007, 12:02

Beatris60 pisze:śliczna dziewczynka...., no i czekamy na zdjęcie spoza brzucha, nie czekaj JaśniePani tylko na porodówkę i już!

moje marzenie.... juz nie moge chodzic :ico_olaboga:

a dzis snil mi sie sex w hotelu (nie mam pojecia z kim) i, ze dostalam od tego skurczy i balam sie, ze do szpitala nie zdaze, bo nie wiedzialm gdzie jest i .... sie obudzilam... :-D

lilo

18 maja 2007, 15:49

Jasnie Pani :) no najgorsze są te ostatnie tygodnie, nie można się doczekać :ico_oczko: A potem tak szybko dziecko rośnie, że zaczyna się zapominać, że się kiedyś w ciąży było :ico_oczko:
Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko i sprawnie poszło. Chyba lepiej urodzić przed terminem, przynamniej mniej nerwów, bo po terminie to już o niczym innym sie nie myśli, tylko "KIEDY......" :ico_oczko:

edi

18 maja 2007, 21:45

ja jak urodziłam to dalej spałam na boku albo na wznak bo bałam sie na brzuch połozyc bo nie wolno.troche to trwało zanim doszłam do tego ze WOLNO JUZ NA BRZUCHU A TO MOJA ULUBIONA POZYCJA :-D

lilo

19 maja 2007, 08:17

edi pisze:ja jak urodziłam to dalej spałam na boku albo na wznak bo bałam sie na brzuch połozyc bo nie wolno.

Ja też nie spałam na brzuchu po porodzie bo miałam tyle mleka, że mój biust się zrobił rozmiaru DDDDDDDDDDDDDD i nie dało rady :ico_oczko: Jak leżałam na nich to mi mleko ciurkiem wyciekało, a brzuchem nie dotykałam to łóżka :ico_smiechbig:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 maja 2007, 21:09

lilo pisze:Jak leżałam na nich to mi mleko ciurkiem wyciekało, a brzuchem nie dotykałam to łóżka

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
a ja marzyłam o kapieli w wannie bo w ciąży lekrz mi zabronił...pewnie ze względu na częste infekcje :ico_noniewiem:
z kolei po porodzie jak ola spała czasami w łóżeczku to budziłam się w strachu że z łóżka spadła....
lilo pisze:po terminie to już o niczym innym sie nie myśli, tylko "KIEDY...

to prawda...ja po terminie rodziłam i to straszne było, bo poza pyt kiedy powstaje jeszcze pytanie czy wszystko ok i codzienne ktg...
a co do snów w ciąży to miałam np taki że dziecko na przystanku położyłam na ławce i weszłam żeby wózek wnieśc do autobusu i autobus ruszył a dziecko zostało, a ja wyłam i nie mogłam wysiąść,....... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2007, 12:39

ja teraz tylko na chwilke pochwalic sie nowym nabytkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2007, 19:10

Jasnie Pani :) pisze:ja teraz tylko na chwilke pochwalic sie

gratulujemy ale jak to zdanko przeczytałam to myslałam że już po wszystkemu jest i inny powód do chwalenia się :ico_oczko: :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”