witam wieczorkiem
Wiecie co się stało Adusia spadłas z wersalki Biedactwo rozcieła sobie górna warge od wewnątrz i ma całą opuchniętą ale płakała a ja z tej bezsilności razem z nią Na dodatek pokłóciłam z sie z moimi mężem ,mam mega doła .
Siedze i rycze
my mieszkamy osobno i szczerze mówiac nie wyobrażam sobie mieszkania z nimi
raz ze nie ma tam warunków a dwa oni sa upierdliwi
kiedys jak tata zadzwonił i w tym czasie oliwka marudziła (prawdopodobnie dziąsełka) a ten nawrzeszczał na mnie zebym cos zrobiła zeby sie dziecko nie męczyło
no kurcze a co ja moge zrobic wiecej jak byc przy niej i smarowac jej dziasła zelem
zupełnie jakby miał pretensje ze to moja wina
a mama z kolei jak Oliwka jeszcze miała kolki, dzwoniac słyszła jak mała płacze to mi wisiał na słuchawce jaka ona biedna jak sie meczy
ja chce Oliwke uspokoic a mam wisi mi na słuchawce i biadoli do niej - zupełnie bez pojęcia, pozniej to juz wogóle nie odbierałam od nich
a mialam Wam podac przepis na kuleczki to bardzo proste do tego trzeba 2 marchewki
cukienie mala albo brokuly, trzeba ugotowac przez 8 minut marchewka troche dluzej do miekosci poczekac jak to ostygnie i zrobic z tego papke widelcem albo rekami dodac do tego troche soli i bulki tartej i robic kuleczki potem obtoczyc w bulce tartej
dac po kropelce oliwy i wstawic do piekarnika 180°C na 8 minut
a z cukini nie obiera sie skory tylko zostawia a pestek sie nie daje jakby byla jakies pytania to chetnie odpowiem to jest danie dla maluszka od 6 miesiecy
6 miesiczny maluszek moze zjesci 2 kuleczki
No w pewnych sytuacjach lepeij jest jak sie meiskza osobno.. tez bym chciala ale neistety narazie nas nie stać.
Justynko nie martw sie... Julka tez mi kiedys spadła i mocno płakała. Mocno krwawiła Adusia? Wiem ze łątwo sie mówi... moze wybierz sie jutro z córeczka do lekrza... i zobaczy tą warge?