lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

18 maja 2007, 19:24

vikusia rzeczywiscie cudna i rosnie jak na drozdzach :ico_brawa_01: marta ja mam to co ty wczesniej,wczoraj zgubilam karte do bankomatu (ale o dziwo jakas pani znalazla,dala panu ze sklepu i on sie zapytal czy to nie moja,bo lezala kolo smietnika :ico_szoking: ) a ja sobie siedzialam pod parasolka z kolezanka i nawet sie nie zorientowalam :ico_szoking: a dzis zgubilam parasolke na miescie...tomka ulubiona...nie mam pojecia co sie z nia stalo he he pomysl z sandalami od ruskich swietny :-D jak pokazalam dzis kumpeli moje stopy,to niezly ubaw mialysmy :ico_haha_01: u nas pogoda w kratke,raz cieplo,raz pada...a teraz znow slonko swieci :ico_puknij: adytka super,ze lepiej sie czujesz...a ja walcze z drukarka,nie wiem o co chodzi...raz drukuje ,a raz nie...napewno cos zle robie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 maja 2007, 19:56

hej
dziś zaliczyłam spacerek w Barham park :-) Adi miał ze sobą 3 pileczki do golfa i oczywiscie musiał ganiac za dziecmi które mu zabrały je na dzień dobry :-)

EMILKA
rosnie ci gospodyni :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

martuchafrost
no i bardzo dobrze że siedzisz w domu,dziecko jestwazniejsze niż opinia jakichs głupich bab :ico_zly: wracaj do zdrowia szybciutko :ico_oczko: codo krzyza to nie ma sposobu,kręgosup jest obciążony i stąd ból,ale jak urodzisz przejdzie :-D :ico_oczko:

madziorka hihi
ale z ciebie komplemenciara :ico_oczko: przecież byłam pełna jak księżyc w pełni na buzi najbardziej widać :ico_oczko: porównaj fotke z maluchami z tymi ciążowymi hihih,a co do bycia suchą to z reguły tylko przy restrykcyjnej diecie,bez chemii w żywności,a jak będziesz normalnie się odżywiala i maluchowi nie bedzie to szkodziło to sucha na pewno nie bedziesz :ico_oczko:

kasi.k
Viki chyba za bardzo ci nie dokucza co?jak aniołek wydaje się być spokojna :ico_haha_01:

lucy23
przesadzasz,bardzo fajnie ci z tym brzusiem :ico_oczko: a zamiast nowych bluzek możesz sobie kupić chustę i nią talię przewiązywać :ico_haha_01: mieszkam na wembley,choc łatwiej powiedzieć że na sadbury town :ico_oczko:

DELFINA
dzieki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 maja 2007, 21:07

laseczki!!!!!!!!!! na chwile wpadlam i przyznam sie bez bicia ze nawet, postow nie doczytalam.... bo chcialam sie tlyko przywitac i pozegnac hihi
idziemy wlasnie do pubu pokazac przemkowi, nasze miasto i angielska mlodziec i co by piwka zakosztowal hihi
juz sie ze mnie smieja... bo sobie drinkuja a ja siedze tu i marudze... bo spac mi sie chce.... :ico_spanko: po calym tygodniu...!!! hihi ale wypilam kawke i dam rade hihi
buziaczki.. nie wiem iedy bede bo jutro wyprawa do londynku hihi buzka papa

lucy23

18 maja 2007, 21:55

baw sie dobrze madziorka :-D fittney to sie wybiegal twoj maluch :-D ja widze,ze w uk pilki w cenie he he kolezanki corka,co ma nowa pilke,to jej jakies dziecko wykopie i mala wraca z placzem :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 maja 2007, 00:04

Lucy to dopiero teraz zaczeło Ci sie niezdarstwo ?????? :ico_smiechbig:
Fittney dieki kochana :ico_prezent:
Madziorka pozdrawiam

lucy23

19 maja 2007, 00:20

dzi8ewczyny przeslalam ,,halo dziadku,,kolezance,zeby wlaczyla swojemu synkowi(maly ma 7 mies) i ona do mnie zadzwonila,bo maly az piszczal ,tak mu sie podobalo... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-19, 00:22 ]
martucha zawsze bylam niezdara,ale teraz to juz przesadzam...wczoraj jak bylam na miescie,po mojej bluzce mozna bylo okreslic co jadla i pilam :ico_haha_01: cala w plamach :ico_wstydzioch:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

19 maja 2007, 00:59

Dzien dobry kochane mamuski, nie mam nastroju dzis na pisanie, brat juz pojechal :ico_placzek: , smutno.... Kasik oj dobrze Cie rozumiem, ale taka nasza dola na obczyznie. Ja w lipcu lece do Polski na prawie dwa miesiace, ale bede za moim kochanie tesknic, i tak zle i tak nie dobrze.
Spijcie dobrze!!!! :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

19 maja 2007, 11:50

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

LUCY
hahaha no to witaj w klubie :-D ja też roztrzepaniec i niezdara jakich mało :-D :ico_oczko:

pospaliśmy sobie do 10 :ico_szoking: :-D ateraz robie pranie,gotuje zupe i rozmrażam lodówke :ico_oczko: przydałobysięwkońcu noweakrylezałożyć ale jakoś mi się nie chce za to zabierać :ico_noniewiem:[img]

lucy23

19 maja 2007, 12:13

fittney ja tez spalam do 10 :ico_ciezarowka: i siedze i nic mi sie nie chce...mi sie zawsze chce dopiero wieczorem...sasiedzi pomysla,ze jakas stuknieta ,bo przed 22 wlaczam odkurzacz :-D ale wtedy mam wene na sprzatanie he he

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2007, 14:05

hej
Ja tylko na sekundkę bo dzisiaj brak humorku u mnie totalny, a to wszystko przez tą ch... pogode :ico_zly: na zmiane pada i świeci słońce, co oznacza kolejny dzien siedzenia w domu :ico_zly:

A weszłam żeby wam wyżalić:
Pamiętacie tego kolege mojego R. co przez częśc mojej ciązy siedział nam tu na glowie i szukała pracy? Wczoraj wpadł z wizytą i wyobraźcie sobie, że nawet gratulacji nam nie złozył ani nawet najdrobniejszego prezentu dla małej nie przyniósł tylko się spytal męża czy może skorzystać z netu :ico_szoking: Ostatecznie przesiedział prawie 3h i non stop komentował Vikusię, ze za grzeczna, że powinna nam dac popalić i płakać itd. i się tak w nią wpatrywał dziwnie... Myslałam ze go zabiję :ico_zly: I jak sobie poszedł to w Viki chyba jakiś diabeł wszedł, bo od 15 do 22 dała nam niexle popalić :ico_olaboga: ciągle postekiwała, płakała i musiała być na rączkach i moja mama stwierdziła, że to ten kolega ją uroczył tym gadaniem... myslicie, że to mozliwe??

Wróć do „Pozostałe”