ja mojemu musze urozmaicac zupki itd, bo on nic ze sliczkow procz deserow juz nie chce
teraz juz zadnych sloiczkowych zupek, gotowych dan....nie smaukja mu i wcale sie nie dziwie bo smakuja okropnie, ostatnio sprobowlam, juz chyba te zupki na poczatku byly smaczniejsze
Natalio Ada je i słoiczki i to co ja ugotuje w ogóle ona zjada wszystko co jej się da Najlepsze jest to ze obcych się boi ale ciastko albo chrupka to weżmie od każdego
a moj czortek tez do niedawna jadl wszystko a teraz sloiczki beee, jkedynie te z deserkami to tak owszem...
teraz tylko musi byc zupka, albo inny obiadek uszykowany przeze mnie
Wiktoira tez juz niebradzo chce jes papek dzisiaj zjadla pure z ziemiakow z koperkiem i do tego klopsika bardzo jej to smakowala no a teraz wyludza od ojca lody
ja mojemu jeszcze papki robie, ale czasmai zamiast miksowac po prostu rozgniatam widelcem, kurcze ma dopiero jednego zabka i nie da rady pewnie pogryzc wiec sie boje
Natalka ja wlasnie tez sie balam ze Wiktoria nie poradzi, ale wyczytalam w jednej ksiazce ze dzieci nawet jak nie maja zabkow to sobie radza z pogryzieniem i od tego czasu jej daje i rzeczywscie Wiktoria sobie radzi
[ Dodano: 2007-05-19, 18:12 ] a zapomnialam napisac ze chyba ma pomysl zeby bylo widac lepiej tabelke