A ja wciągam szystko po trochu, ale z taką częstotliwością, że potrafię loda zakąsić kabanosem... i wcale nie jest powiedziane, że czuję się usatysfakcjonowana.... szukam natchnienia dalej...
a ja mam takie pytanie co pijecie?słyszałam że czarna herbata szkodzi itd..ale ja mogę pić tylko właśnie herbatę albo wodę ,po owocowych mam zgagę,po sokach też ,szczególnie po pomarańczowym..
Lalka, ja piję dużo herbaty, ale zielonej, albo owocowe (szczególnie brzoskwiniowa i cynamonowa)
No i woda mi wchodzi całkiem całkie - a o czasu do czasu trochę kofeiny musze bo ciśnienie mam niziutkie, i mroczki prze oczami
Ja też pije sporo herbaty oczywiście z cytrynką musi być I tak jak massumi troche kofeinki od czasu do czasu bo też mam ciśnienie niziutkie, a tak to wszystkiego po trochu piję a zgaga jak ma być to bedzie
ja uwielbiam herbatę z cytryną,ale mam zgagę po niej..tzn po cytrynie pewnie bo po soku z pomarańczy też..a dzis pije colę jem jabłka i truskawki z cukrem i jak na razie zgagi nie ma
Magda26,ja kocham ruskie pierogi mogłabym je jeść non stop.........ostanio kupiłam w "restauracji" dwie porcje i dostałam 5 ogórków kiszonych gratis były pyszne,ale nie ma co porównywać do pierogów które własna mama zrobi