Ja niestety wszystko dalam kuzynce! No bo nie planowalismy 7lat temu innego dzidziusia:
To mojemu mezowi jak stuknela czterdziestka, to zaczal mnie meczyc, ze jeszcze by chcial!
Potem mialam klopoty z jajnikami i strasznie sie przestraszym , ze moze nie uda sie(usunieto mi jeden jajowod, ale mam oba jajniki) Trwalo to dwa lata i prosze bardzo bedzie dzidzia! A dla mamy szalenstwo zakupowe, bo stwiedzilam, ze inwestowac w to wszystko dla jednego dziecka nie bede, wiec z okazji wszystko kupuje! Ty Violu to masz fajnie, bo sobie mozesz dolozyc troche babskich ciuszkow i juz jest! No ale marudzic nie bede, bo mi sporo sasiadki daly i troche na ebayu kupilam i mam za duzo!
No jeszcze trzeba lozeczko, krzeslo, park drewniany tez bym chciala, bo w nowym domu pokoje sa na pietrze, a na parterze kuchnia otwarta, no troche niebezpiecznie, wiec by sie przydalo! Zobaczymy! Chcialabym taki otwierany, zeby pozniej byl tylko miejscem do zabawy, ale zeby mala mogla sobie tez wychodzic z niego jak z takiego domku!