hejka
my juz z powrotem hihi
polazilismy po londku... hihi pokazalismy przekmowi najwazniejsze miejsca hihi
a ja jakas dzis zmulona... jak jechalismy to juz czulam sie padnieta... chyba to wstawanie calo tygodniowe dalo mi w kosci... hehe albo zbliza sie 9 meiscia i stad to samopoczucie... ale potem sie ozywilam i bylo ok... hihi
pogoda nienajgorsza.. nie padalo... czasem slonce poswiecilo hihi
a teraz chlopaki sobie popijaja whisky a ja moge chwile z wami posiedziec.... hihi
jutro wybieramy sie do oxfordu hihi
lucy wlasnie z tym brzucholkiem przesadzasz... ladnie wyglada,,, a co w tym zlego, ze wystaje spod bluzki... ja swoj tez czesto wystawiam... jak mam spodnie biodrowki to ciezko ukryc pod zwykla bluzka hihi
kasik viki oczywiscie jest kochaniutka i sliczniutka...
a ten koles
bezczelny..!!!! ja nie wiedzialam o takich zabobonach... i moze cos w tym jest.. ale ja w to nie wierze!!!! i nie mam zamiaru bawic sie w te kokardki hihi
fela witaj z powrotem
DELFINA pisze:Kasik przelek malej jak bedzie spala cale jako nad glowa przez kawalek ruzgi, czyli zwyklej galazki, i wstaw w miseczce pod lozko
delfina ale z ciebie mala czarownica hihi
a ja spie na siedzaco...nie wiem co ze mna.... i od wczoraj boli mnie czasem na dole brzucha... jakby w kroczu albo wyzej.. sama juz nie wiem..roznie to czuje.. ale czasami i chwilke... tak jakby zakluje... nie wiem czy to normalne.. ale moze zaczna sie wreszcie jakies objawy ciazy.. zwlaszcza pod koniec... bo to chyba norma ze co musze odczuwac.... co nie??? jakies parcie w dol czy cos hihi
[ Dodano: 2007-05-20, 00:00 ]aha i brzuch mi twardnial jak chodzilam.. co jakis czas... hihi mialam wrazenie jakby dzidzia sie wypinala... czy myslicie ze to juz skurcze???
dobrze ze w poniedz mam wizyte u poloznej to jej powiem.. ale watpie zeby sie przejela hihi
a dzis mialam sen nienormalny... urodzilam maluszka i zapomnialam go karmic piersia.. kiedy sobie przypomnialam po kilku dniach to nie bylam pewna czy mam jeszcze pokarm i kazalam adasiowi probowac.. i karmilam A piersia hihi ale mu nie samokowalo// hihi tyle pamietam.. ale to durny sen... hihi
[ Dodano: 2007-05-20, 00:00 ]zycze wam dobrej nocki i zmykam juz...bo padam!!!!!!!!!!!!! hihi papa