DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

20 maja 2007, 17:30

Fitney ja uzywam zelu alessandro, lub akrylu creative, czyli najlepszej marki produktow i nic sie nie trzyma!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
A tak wogole to ja mieszkam blisko Ealingu!!!! :ico_brawa_01: Moze sie spotkamy????
Jasnie Pani autko pierwsza klasa bo wlasne!!! :ico_brawa_01:
Nie daje rady z dzieckiem moim :ico_szoking: demolka normalnie!!!!
Juz kupilismy dzis jej prezent urodzinowy, bo 31 imprezka sie zbliza

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

20 maja 2007, 18:03

witam kochane :-D
widze ze sie nie ociagacie w pisaniu :ico_szoking:
jasnie pani autko fajowe,gratuluje :ico_brawa_01: my sie pozbylismy wlasnie samoch w pl,znalazl sie chetny. :ico_haha_01:

dziewczyny o jakim wy zelu mowicie do paznokci,sorki ale ja nie mam pojecia w tych rzeczach.kiedys tylko sobie na klej jakies naklejalam.trzeba to robic w salonie czy mozna samemu?

tak sobie patrze na wasze odliczanko i niedlugo to nam sie tu na forum sypnie maluszkami.jasnie pani potem lucy i martucha.ale fajnie :-D
fittney a na jakim forum piszesz jeszcze?co do tego spotkania to ja jestem za.bo kurcze jestesmy z jednego miasta i jakos tak ciezko nam sie zebrac i spotkac.a pogoda coraz ladniejsza.....

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 maja 2007, 18:22

pojechaliśmy na wembley ale okazało się że meczyk jest i z zakupów nici :ico_noniewiem: zrobiliśmy małą rundkę i pojechaliśmy do sportsworldu na greenford kupić małemu sandałki,oczywiście wróciliśmy z pustymi rękoma bo były adidasa i owszem ale sliczne różowiutkie tylko :ico_noniewiem: wróciliśmyna piechotę i ledwo żyję :ico_noniewiem: dawnotyle kilometrów niezrobiłam :ico_noniewiem:

Jasnie Pani :)jak ja tu dopiero od 3 tygodni urzeduję :ico_oczko: no faktycznie coś już syndrom uwijania gniadka się odezwał :ico_haha_01: maluszek się śpieszy chyba mamę z drugiej strony pooglądać :-D :ico_oczko:

lucy23 pisze:jasnie pani bardzo ladne ,,autko,,...ja bym chciala peugeota ,ale 206,bo mi sie strasznie ten ,,maluszek,,podoba...ale poki co musimy sie vectra zadowolic...tzn T i tak nie chce 206,on tez lubi duze auta i marzy mu sie van :ico_olaboga: albo jakies inne duze he he...mowi,ze wtedy mozna miec duzo dzieci :ico_smiechbig:

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Adi po drodze sam pchał swój wózek i jak natrafiał na słupek to próbował go przesunąc zamiast to z wózkiem zrobić :ico_smiechbig:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 maja 2007, 22:18

witam
ja dzis zwiedzalm british muzeum z chlopakami wiec mnie nie bylo :ico_haha_01:
jasnie pani autko super ale ja pokochalam japonczyki i mysle o hondzie (juz mialam sprawdzona) toyocie albo mazidzie(ta najbardziej ale zobaczymy) na lucje czekamy widzisz juz ksztalce natusia gdzie tu narzeczona prowadzac zoo muzea mysle ze nie bedziesz miala nic przeciw takim randkom ? :ico_oczko:
po silowni bylo mi malo wiec poszlismy po londynie i muzeum pochodzic :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 maja 2007, 23:07

DELFINA
:-D :-D balsam na moją duszę twój post :ico_haha_01: no pewnie że się możemy spotkać :-D tylko e ja tu tylko po sadbury town śmigam i zupełnie się nie znam co i jak,choć parkbarham mam niedaleko,więc może tam??
a tak w ogóle to montuja tam wesołe miasteczko i od 25 będzie otwarte :-D

[ Dodano: 2007-05-20, 23:10 ]
FELA
na babyboom :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2007, 23:38

fittney to lipa z bucikami,ale czasme tak bywa..niby tyle tego jest,ale co do czego,to ciezko cos znalezc :ico_olaboga: julie a nathanek jaka ma fajowa koszule :-D w sam raz na randki z lucja :ico_brawa_01: fela rzeczywiscie sypnie na TT :ico_brawa_01: moja mama kaze mi do 6 czerwca wytrzymac,bo wtedy przyjedzie i kaze mi lezec i nigdzie nie chodzic ha ha a ja tak nie moge caly dzien w domku....jasnie pani a lucja sie juz wybiera po twoich porzadkach ????

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2007, 09:59

hej laski
znaczy sie dzien dobry!!! bo u mnie dobry, a Wy jeszcze spicie?????? wstawajta!!!! szkoda dnia!!!!!!
Julie ale Ty laska mamuska - jestes :ico_brawa_01: do twarzy Ci w tej fryzurze, moja babcia mówi, ze kobieta pięknieje przy dziecku :ico_brawa_01:
Kasik co tam?????
Jasnie Pani jak samopoczucie?
Lucy jak Twoje nóżki ????? :ico_olaboga:
Fela odzywaj sie czesciej !!!!!!
a ja sie juz bycze i mysle co tu dzis robic bo :ico_duzepranko: juz zrobione i :ico_odkurzanie: tez no i obiadek zrobilam
pozdrawiam kochane do potem

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2007, 12:43

hej hej

jasnie pani o tej godzinie ty juz masz wszystko gotowe?????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: podziwiam :ico_brawa_01:
gratuluje zakupu autka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
w 9 miesiacu smigac za kierownica??? hihi niezle!!!!

julie my z A rowniez w mazdach sie lubujemy i jezdzimy hihi
mamusia i synus ..ladna foteczka!!!! brawo za aktywnosc..silownia,museum ...to mi sie podoba... hihi

a ja moze zaczne rodzic pierwsza... juz mi brzuch twardnieje (czyt skurcze) no i ten bol to dowiedzialam sie ze moze swiadczyc o skaracajacej sie szyjce.... :ico_olaboga:
wczoraj tego nie czulam... ale pewnie cos tam sie dzieje... skoro sie odzywa od czasu do czasu...
juz zaczynam sie bac.... hihi

dzis ide do poloznej.. a potem do pracy... spoznie sie ponad 2 godziny... trzeba korzystac z takiej mozliwosci... w moim przypadku po raz pierwszy i ostatni mam spotkanie w godiznach pracy... hihi

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2007, 12:45

marta nozki spuchniete,ale juz sie przyzwyczailam...teraz mnie chyba zgaga meczy,ale nie jestem pewna,bo nigdy nie mialam :ico_noniewiem: ale co to moze byc innego???w nocy mnie obudzil taki bol w przelyku,ze sie wszystkiego odechcialo...2 h czekalam az przejdzie... :ico_olaboga: okropnosc jakas....bleeee....spac sie nie dalo,ani nic...moze dzidzia jednak nie bedzie lysa :-D marta widze,ze ty teraz powera w domku dostalas,ale to super :ico_brawa_01: poodpoczywasz sobie,to od razu humorek wraca i jeszcze takie superowe prezenty dostalas od tych babeczek :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2007, 13:02

sorki ale pomylilam marte z jasnie pani... to marta od rana sprzata,gotuje itd :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: szacuneczek dla ciebie hihi
i swietne te babki.... skoro takie prezenciki dostalas..jakie to mile hihi

lucy jak piecze w przelyku to pewnie zgaga... ja na szzcescie mam czasami taka lekka... ale to musi byc straszne skoro ci spac nie daje.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:
i skad te twoje wymioty?? itd... czy to bezpieczne????

Wróć do „Pozostałe”