Basik jak po wizycie u alergologa?orientuję się w tym temacie , bo mój Mikołaj jest alergikiem.jest bardzo uczulony na pyłki traw, drzew, krzewów, roztocza, pleśnie, grzyby, kurz...dużo tego jest. Ja nigdy nie byłam alergikiem a od jakiś 2 lat, bardzo kicham jak zejdę do np.piwnicy...czyli chyba jestem uczulona na kurz.
Moj syn tez ma to samo, ale od 5lat bral takie krople pod jezyk i teraz juz skonczyl i jest lepiej tzn przedtem potrzebne byly leki na codzien, a teraz juz nie! No i jak sie idzie gdzies gdzie sa koty, to mi juz nie puchnie! Dopiero jesli poprzebywa przez kilka godzin to mu sie zle oddycha! Wiec jest duuuuuzo lepiej! No i kurz tez mial i teraz juz nie ma z tym problemu!
Dobrej nocki i do jutra! pa!
Witam się o poranku
Viola ten prenatal complex to 2xdziennie się bierze, prenatal classic 1xdziennie bo też brałam na samym początku. Wczoraj cudowalismy z naszą sypialnią, żeby się wszystko pomieściło bo najgorzej robić cos na centymetry bo tu doszły dwa tu też coś i juz się nie mieści w tych miejscach co chcieliśmy Ale już wymyśleliśmy pomierzyliśmy i myślę, że będzie ok a miejsca się troche zrobi w sypialni
Witajcie! u mnie znów lato
w nocy nie dało się spać, okna pootwierane a i tak duchota.
Kinga ja też przemeblowałam pokój, trzeba zrobić miejsce na łóżeczko
Najgorzej jak się tak wymierzy co do centymetra, a potem się okazuję, że ten 1 cm brakuje .
idę zrobić sobie , na to niskie ciśnienie
Mój Mikołaj przez okrągły rok musi brać leki na alergię , bo o dziwo już w styczniu pyli leszczyna, a potem to już po kolei leci...najgorzej jest tak od kwietnia.Na dodatek ma podejrzenie początku astmy i od niedawna bierze Flixotide do wdychania.
Czesc ja tez Was witam Ja za pranie chce sie zabrac dzis.Bo miejsca mam pod dostatkiem Julka ma juz wlasny pokoj.Ale jakis nygus we mnie wszedl
[ Dodano: 2007-05-22, 10:16 ] A u mnie zaczyna sie koncem kwietnia potem mialam przerwe no i teraz znowu sie smaram. A u mnie gory wiec i drzew nie malo. Ale zalatwie to po porodzie