dorotaczekolada, spoko, fajny jest

hypoalergiczny, faktor też jest wystarczająco wysoki. nie wystawiamy nigdy Emilka bezpośrednio na słonko, ale czasem nie da się tego uniknąć, a z tym kremem ani razu go nie przypiekło i ze skórką też nic się nie dzieje
[ Dodano: 2007-05-22, 12:52 ]
moumou, o taki z większym filtrem, to musisz się zapytać w aptece, są 50 i nawet jakieś wyższe, nazw ci w tej chwili niestety nie podam i żadnego też nie stosowałam, bo z tego co się dopytywałam, wszystkie one są od 6 miesiąca. no ale to akurat w sierpniu już będziesz mogła spokojnie stosować, a nawet ciut wcześniej. choć tak jak rozmawiałam z lekarzem w naszym klimacie (nie smażąc dzieciaka na słońcu) 30 jest w sam raz.
[ Dodano: 2007-05-22, 12:56 ]
to jest nic np dzisiaj takie cieplutko,a wiekszość dzieci poubierane w polary i jakby malo tego przywalone kocem,a mamusie porozbierane.
z moim syneczkiem to by nie przeszło, w takie ciepłe dni ma tylko body, jak tylko się robi za ciepło, od razu się buntuje

nie lubi ciepła to nasze maleństwo!!
[ Dodano: 2007-05-22, 13:03 ]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/2671/emilwwzkusn5.th.jpg[/img][/img]
wozicie już maluchy w spacerówkach? my na razie zrobiliśmy przymiarkę, ale chyba jeszcze za duża ta spacerówa