27 maja 2007, 21:51
hej dziewczyny, a powiedzcie mi jak to jest jesli sie karmi tylko piersią i bede wprowadzac nowe pokarmy np. zaczne od marchewki to juz nic innego w tym samym dniu nie podawac tak?
Synka nie karmiłam piersia wiec to troszke inaczej było, mogłam mu kaszki czy kleik na modyfikowanym przygotowac i fonisz a teraz nie weim jak to sie robi wszystko?????
I zastanawia mnie ile razy dziecko ma byc karmione piersia a ile ma dostawac innych posiłkow? czy np. jesli podam zupke to potem podac piers do napicia sie czy jak? no nie mam pojęcia jak i co z tym ze karmic piersią i jeszcze inne rzeczy wprowadzachhhmmmm napiszcie jak to robic,jeszcze podpytam pediatre ale was takze proszę o rady
Teraz jest super mamy stałe pory jedzenia np. na wieczór Amelcia je o 20.00 potem o 1.00 dalej o 4.00 i o 7.00 nastepnie zaczyna nowy dzoinek a jak to bedzie tzn. ile razy mam jej podawac moje mleko jak bede wprowadzac inne dania? chce zaczać w lipcu jak mała skonczy 5 miesięcy bo w sierpniu idziemy na wesele i bede musiała ja zostawic u mojej mamy to chce juz mniej wiecej wiedziec czy bede mogła mamie zostawic odciągniete moje mleko i mama na wieczor dajej np jak polubi kaszkę mna moim mleku mozna? albo kleik? no i w ogóle,piszcie kazda rada sie przyda pozdrawiam