Ja podaję Devikap (ale to chyba to samo, tez witaminka D ), jedną kropelke, bezpośrednio do buzi. Synek tak się przyzwyczaił, że na widok buteleczki od razu otwiera buźkę
Ja podaję Milce 1 kropelkę Vigantolu i 5 kropli Cebionumulti na łyżeczce wymieszane razem z mlekiem :) Strasznie jej to chyba smakuje bo zawsze jak jej to podam to robi taką kochaną minkę jak by się tym delektowała
a mi znowu farmaceutka powiedziała, że vigantol mam w lodówce trzymać... Cebionu w lodówce nie trzymałam bo nie wiedziałam to coś złego? mam nadzieję, że się nie popsół...
ja tez bezposrdenio do buzi.nie tak trudno.chyba ze akurat machnie glowka i laduje na policzku a cebion rozpuszczam z mleczkiem i daje w takiej miarce po lekach vigantol w pokoju trzymam,cebion w lodowce.tak kazali to robie. a jeszcze po tym jak dam vigantol to daje cyca bo to sie lepiej wchlania wtedy!
A ja daje Devikap z lyzeczki, bo jest dosyc rzadki i zawsze wleje mi sie wiecej do buzi niz poiwinno. A Cebion podaje wraz z mlekiem. Cos jednak mi sie wydaje, ze zle to robie, bo mala strasznie sie poci. Teraz daje 2 kropelki wit. D3.
Pierwsze slysze, ze Cebion trzyma sie w lodowce.