Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 08:19

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki dziewczynki :ico_sorki: :ico_sorki:
łóżeczko śliczne, opowiedz o tym Łucji to może ją zmobilizujesz :ico_haha_01:
juz jej nawet pokazalam, a ona nadal sie zapiera przed wyjsciem :ico_placzek:

lilo

23 maja 2007, 16:37

Jasnie Pani :) super łóżeczko!!! Tylko pilnuj żeby Łucja w nim spała :ico_oczko:
Fajoskie zdjecie w podpisie :ico_brawa_01: Brzuszek masz faktycznie duży, ciekawe jaka córa duża będzie.

edi
Jestem mózgiem tego forum!

23 maja 2007, 17:17

Beatka mnie dobrze wytłumaczyła.własnie dlatego sex mi sie zle kojazy.ja sie zabezpieczam ale jak wiadomo zadne srodki pewnosci nie daja.a ja bym sie chyba zabiła jakbym w ciże zaszła.tak starsznie nie chce wiecej dzieci ze szok.
ale i fela ma racje.sex czasem to przyjemnosc :ico_oczko:
Jasnie Pani łózeczko cudne.mój karol jak był mały to spał w takim koszyczku na ziemi.koszyczek był z wózka wiecie to wyciągane.nie było miejsca na łózeczko bo mieszkalismy w malutkim pokoiku z moimi rodzicami.a na łózku nie chcelismy go uczyc..łózeczko dostał w 3 m-cu.bidny był ten mój karolek jak sobie pomysle.a moja mama mówi "a jak spał".teraz bys sbie zyczyła zeby spał tak jak wtedy.no i ma racje.a teraz mamy 3 duze pokoje i ma swój pokój i łózeczko i nie spi po nocach.

[ Dodano: 2007-05-23 ]
a tak spał mój karolek prawie 3 m-ce
Obrazek
Obrazek
a to ja w 8 m-cu
Obrazek
ato R z małym

Obrazek
a to karol teraz
Obrazek

lilo

23 maja 2007, 20:04

edi no niewątpliwie Ci się dziecko zestarzało :ico_oczko: Ale chudziutki był!! Zresztą z tego co piszesz dalej jest szczupły.
Ale na tym wątku miało nie być o dzieciach :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-23 ]
edi ja myślę, że Ty masz taki stosunek do seksu z tego lęku o drugą ciążę bardziej a nie o sam poród...

edi

23 maja 2007, 21:52

lilo chudy ? to patrz na 2 m-cznego karolka-i tak wygladął do ok 10 m-cy
Obrazek

lilo

23 maja 2007, 21:56

WOW!!! Supoer zdjęcie!!!!!!!! Czemu ja go wcześniej nie widziałam??? No faktycznie tutaj już wygląda "solidniej" :ico_oczko:

BeataW
Wodzu
Wodzu

23 maja 2007, 21:58

Fantastycznie wygląda :ico_brawa_01:
Miało nie być o dzieciach,ale tak mi się przypomniało a propos wagi- Iza w wieku pół roku ważyła 10 kg i wszyscy przepowiadali mi małego grubasa,tylko pediatra uspokajała,że "wyrośnie" z tego. I faktycznie-ma prawie 2 lata i waży 13 kg :ico_haha_02:

edi

24 maja 2007, 06:58

no koniec o dzieciach ale to wszystko przez Jasnie Pania która czeka no i wspomnienia same przychodzą :ico_oczko:
na tym zdjeciu co to mamkarolka na rekach jeszcze karmiłam.zobaczcie jakie cycole miałam.ja jak patrze na te zdjecia to normalnie szok :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 07:06

Edi Ty miaaś cycole a ja mam nadal :ico_oczko: i nie zanosi się na to żeby miały coś zmaleć chyba ze zwisna mi całkiem jak juz przestanę karmić :-D :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

24 maja 2007, 13:10

wow, ale wspomnienia się pojawiły....mi już cycki zmalały...i to chyba do mniejszego rozmiaru niż przed ciążą :ico_placzek:

trochę mi tęskno za karmieniem ale teraz jest o wiele lepiej ze spaniem oli i ze wszystkim,
fajne to łóżeczko miał karolek, Ola spała w łóżeczku, ale b mi się takie wiklinowe koszyki podobały tylko mało praktyczne bo do 6 m-cy....poza tym nie miałam miejsca na to
wracając do naszego wątku chce zapytać czy obchodzicie i jak /Wasze święta typu imieniny, urodziny?
u mnie w domu nic się nie wyprawiało tlko w najbliższym gronie, a u męża imieniny są zawsze i to na 30 osób - wypośrodkowałam i robię na 10-12 osób :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”