Wiesz co Riterko chyba wiktoria.pander, nie wiem czy to właściwa nazwa :) ja zielona jestem na tym skapie, tylko z mamą rozmawiam :) A narazie uciekam dać małej kaszkę, dziś zamiast zupki wolała spać ;)
A my dziś tylo 1,5 godzinki na spacerku byliśmy.Na naszym palcu zabaw przyblokowym sobie siedzieliśmy.Dziś troszkę chłodniej było u nas.
Mały padł o 19:40 po kąpieli,walczyliśmy jeszcze z czkawką.
Riterko----słodkie to mama w wykonaniu Pana Jana
Chyba się dziś wcześniej położę.
[ Dodano: 2007-05-24, 20:26 ] Mój Joachimuś dla odmiany dziś pił mleczka dużo a zjadł tylko pół słoiczka jarzynowej i próbowaliśmy Danonka a potem pół parówki.
Jolcia wreszcie wróciła ale się uśmiałam z Aninego "ale się Jola rozpisała" Aniu, super,że Twoje dziecko tylerzeczy już wcina! Jestem pełna podziwu! ?Jak on jadł tę kiełbasę i drożdżówkę ?
Jaś Riterko jest tak ruchliwy, że Nie spodziewałam sie, że aż tak! MAma ślicznie powiedział
Anetko, jak Joachimowi smakowała parówka?
MK, może też Ci przesłać zeskanowaną książkę o nauce spania?
Ja ciągle nadrabiam zaległości, ale najpierw kąpanie Hubcia a teraz mąż chce film jakiś oglądać ze mną Chyba jutro dopiero nadrobię i może wtedy się rozpiszę .
Eluś, słońce Ty moje
Aniu, łobuziaro Cieszę się, że na żywo się zobaczymy Już niedługo. Tam to chyba zamilczę na amen. Z wrażenia oczywiście
A ja widze, że dzisiaj Asia ma imieniny, Iwcia miała wczoraj a nasza krwawa Mery urodziny (Mery sory, ale tak mnię się skojarzyło ) Ja zaraz życzenia złożę na oddzielnym topiku