Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 maja 2007, 08:51

Lucy a Ty juz online???????? ranny ptaszek z Ciebie :ico_brawa_01:
kurcze a mi dzis maja łóżeczko przywieźć, a ja lece do pracy :ico_placzek: chyba poprosze sąsiadke ona taka zawsze miła dla mnie moze mi odbierze, bo za te zarobione pieniążki kupie cos dla maluszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pozdrawiam kochane odezwe sie jak bede w pracy :ico_buziaczki_big:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2007, 09:01

marta wczoraj w miare wczesnie usnelam ,prze 24,to dlatego :ico_brawa_01: normalnie po 24 zasypiam i wstaje jak zombie z bolem glowy :ico_haha_01: a dzis nawet mi sie spac nie chce i super sie czuje,bo nie przesadzilam ze spaniem w koncu :ico_brawa_01: fajowo z tym lozeczkiem :ico_brawa_01: mam nadzieje,ze sasiadka odbierze :-D wiecie co u nas sie okazalo podobnie jak u julie z tymi listami,tyle,ze tutaj jest blok i gorzej kogos namierzyc...mi listy nie gina,bo od razu po nie lece,jak tylko listonosz przyjdzie,ale raz np nie zdarzylam i koperta z home officu do tomka byla otwarta :ico_olaboga: a czekalismy na jego rezydenta i dowod.to byl jego jedyny dokument,bo paszport mu sie skonczyl.na szczescie nic tam nie bylo,a dowod przyslali ,,do rak wlasnych,,...pozniej sasiadka (polka)powiedziala mi,ze kluczyk pasuje,do kazdej skrzynki :ico_olaboga: i to byla prawda,bo jej chlopak poprosil mnie o otworzenie jego i kluczyk pasowal... :ico_olaboga: ale to jeszcze nic...tomek chodzi nie raz do nich zapalic i okazalo sie,ze nasza sasiadka szuka po skrzynkach jakis katalogow :ico_puknij: no i ostatnio ktos powiesil kartke na klatce,ze zginal katalog pod 9 i osoba ta prosi o zwrot :ico_szoking: ja uwazam,ze to przesada :ico_puknij: jak tak mozna ...na szczescie za tydzien sie wyprowadzaja :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 maja 2007, 10:55

Lucy co za bezczelnosc!!!!! :ico_szoking: :ico_puknij: :ico_olaboga:
tak patrze na Twoj suwaczek i niedlugo mamusia bedziesz :ico_brawa_01:
duzo seksu kochana a urodzisz wczesniej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2007, 11:07

na razie musze do 6 czerwca na mamuske poczekac,bo sie boje kapilei he he jak ja ta kruszyne umyje ? :-D cala noc mi sie wanienka snila :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-25, 11:08 ]
ja lece zaraz na miasto :) umowilam sie z kumpela :ico_brawa_01: ona ma fajnego synka Nathanka,ma 7 miesiecy :-D

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 maja 2007, 11:13

Czesc dziweczyny :ico_haha_02: dlugo nie zagladalam ale mam nadzieje ze mnie nie zapomnialyscie :ico_noniewiem:
przeczytalam was skrupulatnie :-)
FITTNEY, ja tez jak tu przyjechalam czulam sie osamotniona ale po ok 2 miesiacach przeszlo, i prawia kazda z nas siedzi z maluszkami w domu bo nie moze isc do pracy ale jakos dajemy rade :ico_haha_02:
gosiu julie pewnie wsze klopoty z facetami sie rozwiaza u mnie na szczescie jest ok i aby tak bylo dalej
jasnie pani ty juz prawie na finiszu :ico_brawa_01: a tak na poczatku marudzilas ze brzuszka malo widac :ico_haha_01: a tu porod tuz tuz
DELFINA, wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :sylwester: :sylwester: :sylwester:
Nic ja tymczasem uciekam na spotkanie mamusiek :ico_haha_01:
pozdrawiam was wszystkie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 11:28

ona ma fajnego synka Nathanka
wysyp Nathankow w tym roku :-D
tak na poczatku marudzilas ze brzuszka malo widac
emlilka z rozrzewnieniem wspominam ten czas, bo teraz juz prawie chodzic nie moge. 120 cm w pasie :ico_olaboga:

dzisiaj ide na KTG, a w poniedzialek mam ostatnia wizyte u gina, i jak tak dalej pojdzie, to chyba mu w lape dam, zeby mi wczeniej porod wywolal, bo czuje sie jak inwalida :ico_olaboga: . i jeszcze ten upal...

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

25 maja 2007, 12:06

CZESC KOCHANE.
Dzieki za zyczonka, koncze dwadziescia osiem, nie wiem za Boga jak do tego doszlo, ze tak duzo? :ico_szoking: Ale czuje sie na osiemnascie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 maja 2007, 12:15

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

DELFINA sto lat kochana niech Ci slonko zawsze swieci !!!!!!!!!!
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
:ico_zdrowko:

[ Dodano: 2007-05-25, 12:17 ]
Jasnie Pani kochana nie mow ze Ci ciezko :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2007, 12:26

delfinka STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :i :ico_urodzinki: co_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_u :ico_urodzinki: rodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-05-25, 12:46 ]
izus super masz pileczke i fajnie wygladasz hihi

[ Dodano: 2007-05-25, 12:49 ]
sorki. pomylilam strony hihi

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 12:49

[center]Delfinka[/center]

[center]Mało zmartwień i agresji,
żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości.
[/center]

[center] :ico_prezent: :ico_tort: :ico_prezent: [/center][/center]

[center]tego ci zycza Łucja i Dominika[/center]

[ Dodano: 2007-05-25, 12:51 ]
madziorka hihi, ja tez mam caly czas czerwcowki otwarte, bo one tak szybko pisza, ze trudno nadazyc :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”