Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2007, 13:18

Jasnie Pani to prawda.. czerwcowki sa on line non stop hiih

a ja lece pod prysznic i szykowac sie na ostatni dzien pracy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 maja 2007, 13:24

DELFINKO kochana sto latek :-D :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
wszystkiego najlepszego od natusia i ode mnie:)

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2007, 14:00

delfinka wszystkiego najlepszego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: 28 lat :ico_szoking: :ico_szoking: nigdy bym ci nie dala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-25, 14:03 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-25, 14:04 ]
emilka pewnie,ze cie pamietamy :-D napisz jak tam spotkanie sie udalo :-D

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 14:42

[center]Obrazek

Kochana Delfinko,

Twoje urodziny są wyjątkowym dniem
w którym pragnę życzyć Ci
wspaniałych ludzi na Twojej drodze
przyjaznych gestów którymi będą Cię obdarzać,
bezchmurnego nieba w Twoich snach,
barwnej wiosny w Twoim sercu,
śpiewu słowika w Twoich marzeniach
oraz wiecznej młodości Twojej duszy!

Kasia i Vikusia[/center]

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2007, 14:46

hej dziewczyny
dzieki za trzymanie kciuków. Rozmowa z P przebiegla po mojej mysli i juz zgoda i milosc wielka. :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ciekawe na jak dlugo ale na razie obiecal poprawe ladnie przeprosil a na efekty trzeba poczekac.

Delfina wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. A kwiatki dla Ciebie, sama zrywałam Obrazek

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 14:46

A dzisiaj mój mąz wraca wreszcie z wakacji z rezydentami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie za nim okrutnie steskniłam... aż wystroiłam Vikusię w sukieneczkę na powrót tatusia... sama też sie odstroiłam... a na obiadek moja mama robi meza ulubione jedzonko :-D ale się ciesze, że już minął tydzien i znowu bedziemy razem :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2007, 14:47

kasik skad masz moje kwiaty????????????

[ Dodano: 2007-05-25 ]
Delfina wiec posylam ci nowe kwiaty
Obrazek
KAsik szybko ten tydzien minął.

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

25 maja 2007, 15:01

delfina wszystkiego naj...naj... naj...lepszego i sto latek zycia kochaniutka :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
i mam nadzieje ze tym razem nie podtrulas sie domestosem :ico_oczko: :-D jestes naszym guru w sprawach sprzatania :-D :ico_haha_01:
bawcie sie dobrze kochaniutkie.maycia slodziutka na zdjeciach :ico_brawa_01:
jasnie pani ja nie chcialam gosi nastraszyc :ico_wstydzioch:
ale u nich juz wszystko ok i niech sie kochaja i zyja szczesliwie jak najdlkuzej (gosiu to byly zyczonka dla ciebie :ico_oczko: )
jasnie pani a ty rozkraczaj nogi i cwicz oddechy.... :ico_haha_01:
madziorka :ico_brawa_01: ze juz ostatni dzien...teraz bedziesz miala zasluzony odpoczynek i korzystaj na maxa z niego....chociaz wiem ze na zapas nie da rady a szkoda... :ico_haha_01:
kasik super ze mezulke juz wraca...pewnie tez sie za swoimi kobietkami stesknil :ico_haha_02: Viki super i tak jak gosia pisze jak sie tak patrzy na nia to tez mi sie dziewczynki zachciewa... :-D wklejaj fotki w sukieneczce, a tak wogole codziennie masz cos wklejac bo nie moge sie napatrzec na czarnulke nasza,kolejna modeleczka na watku.buziaczki odemnie i konrado dla vikusi:ico_oczko: ,tylko zeby tesciowa konrada nie zobaczyla, :ico_oczko: :ico_haha_01:

emilkawitam, rzeczywiscie dawno cie u nas nie bylo.jak egzema u nathanka?

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 15:14

kasik skad masz moje kwiaty????????????
gosia chciałam ci się o to samo spytac :-D moze my na tej samej łące byłyśmy :ico_oczko: :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2007, 15:41

jasnie pani ja nie chcialam gosi nastraszyc
nie martw sie fela nie nastraszylas mnie. Ja i tak wiem co sie moze zdarzyc i czasami sobie wymyslam czarne scenariusze. Ostatnio sie zastanawialam co by bylo gdybym Pawla na zdradzie przylapala. Ja naprawde sie chora robie z tej zazdrosci. Pawel mi powiedzial ze sie boi przy mnie z jakimis kobietami rozmawiac. Chyba czas na leczenie. Ale na wytlumaczenie powiem ze to wszystko sie z domu wynosi. Moj P bardzo mi przypomina ojca, tez cale zycie luzak mama sie musi o wszystko troszczyc no i jeszcze ją zdradzał praktycznie cale zycie. Mimo to nigdy nie chcial od niej odejsc bo twierdzil ze ją kocha. Wiec stąd chyba moja zazdrosc.

Wróć do „Pozostałe”