hello, a ja tez dziś troszkę poprasowałam tych malutkich ciuszków, super zabawa tylko troszkę za gorąco wiec później wskoczyłam sobie do baseniku, tyłeczek wymoczyc
a jeść to mi się tez nie chce, ale na truskaweczki to zawsze jest ochota
viola a dzieciaczki super
A ja już dziś zjadłam truskaweczki Ula faktycznie masz fajnie z moczeniem tyłeczka w baseniku A jeszcze jutro będę miała prasowanie ciuszków malusiej ale tak jak Ula pisze fajna zabawa Teraz czekam na mojego ukochanego z obiadkiem a dziś serwuję pomidoróweczke z ryżem
A ja wiecie co juz poprasowalam a teraz znowu mi goraco.A jutro znowu pranie i prasowanie.Ula to wpadniemy do Ciebie do tego basenika Albo wiecie co wpadnijmy lepiej wszystkie nad morze do drugiej Basi
witajcie kobitki
Dziś miałam super dzień. W pracy spokój, a w domu wózeczek do oglądania bo zgodnie z obietnica pana z hurtowni dzis dotarł.... i jeszcze dostałam przesyłeczkę z okryciem kąpielowym na która czekałam a która nie mogła do mnie dotrzeć wcześniej bo pani mój wylicytowany niebieski kolorek wysłała w inne miejsce ale w zamian za to przysłała mi...... różowy co nawet lepiej bo to przecież dla panienki
A upał u nas też był niemiłosierny. Cieszyłam się że siedzę w chłodnej pracy......