mama-Dominika jak fajnie, ze jesteś a ja czytam i nierozumiem... piszesz o dzidzi, a suwaczek pokazuje 6 dni do porodu pokaz nam zdjęcia swojego Skarba
Patrycji serdeczne gratulki
Kasi.k a ta Twoja pannica taka czarująca jest , normalnie ma jakiś magnetyzm tych oczyskach ucałuj ją od ciotek z TT.
Wpadlam sie z Wami przywitac.Widac ze zadnej okazji do imprezy Ale wiecie co WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY no jak by nie bylo to juz mamcie nie
[size=150]Raz tylko w roku jest "Dzień Matki", choć mamusiom co dzień należą się kwiatki: czerwonej róży pączek na dobrego dnia początek. Puszyste georginie na marzeń spełnienie. Fijołeczki małe na zdrowie doskonałe. Leśne konwalie małe na szczęście trwałe Mamo, tak bardzo Cię kocham I dziękuję Ci za Twój uśmiech, Który ogrzewa mnie w różnych Chwilach życia, a najbardziej Dziękuję Ci za to, że jesteś Przyjmij, Kochana Mamusiu, Z serca płynące życzenia: Dobrego zdrowia, dużo optymizmu I spełnienia wszystkich marzeń.[/size]
joanna1111 jak to żadnej okazji!!! Dzień Matki mamy a więc święto nas wszystkich!!!
A mi zostało 25 dni. No to jak ćwarteczka to ćwiarteczka
[ Dodano: 2007-05-26, 10:26 ] O cholerak 24 dni, Kasik dziś jeszcze nie zmieniła a ja dopiero teraz spojrzałam na suwaczek. Ale co tam 24 jeszcze lepsze hehe