U NAS W KLASIE BYŁA MODA NA NIE LUBIENIE SWOJEGO IMIENIA (sorki za caps) więc, zeby nie być czarną owcą tez go nie lubiłam ale juz w starszym wieku tak sobie się zastanowiłam i doszłam do wniosku, ze całkiem fajne. Więc wszystko zalezy od naszego podejścia i właśnie od otoczenia
[ Dodano: 2007-05-26, 10:00 ]
a mi się Lucynka bardzo podoba tak ciepło brzmi
Raz tylko w roku jest "Dzień Matki", choć mamusiom co dzień należą się kwiatki: czerwonej róży pączek na dobrego dnia początek. Puszyste georginie na marzeń spełnienie. Fijołeczki małe na zdrowie doskonałe. Leśne konwalie małe na szczęście trwałe Mamo, tak bardzo Cię kocham I dziękuję Ci za Twój uśmiech, Który ogrzewa mnie w różnych Chwilach życia, a najbardziej Dziękuję Ci za to, że jesteś Przyjmij, Kochana Mamusiu, Z serca płynące życzenia: Dobrego zdrowia, dużo optymizmu I spełnienia wszystkich marzeń.
wpadlam tylko na momencik kochane to zyczenia dla WAS buziolki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Jak sobie dzis pomyślałam, że jest Dzień Matki to mówię do Jarka, że już się mogę w tym roku wkręcić nieśmiało w obchody jako moje pierwsze święto w tej roli. I ze wzruszenia aż mi łzy pociekły....
To niewiarygodne, czy Wy to tez tak czujecie??
O rety dziewczyny, skąd tu tyle stron?? Przecież wczoraj do wieczora siedziałam Pędzę czytać.
Aha Lucy Władcy Much są the best!! Szczególnie Czesio hihi Najlepszy był odcinek jak chciał zostać piosenkarzem i powiedział że będzie śpiewał gorzkie żale hahahah