fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

25 maja 2007, 16:02

beatka i lilo tacy ludzie nie rozumieja tych ktorzy wlasnie nie zyja praca...to pracoholicy i oni maja swoj swiat :ico_oczko:
a tacy co robia gruba kase to przewaznie u nich to juz przechodzi z pokolenia na pokolenie...maja to we krwi i taki model rodziny jest dla nich normalny.

jasnie panisuper ze mialas taka swiadkowa.widac ze przyjazn miedzy wami jest wielka i prawdziwa :ico_brawa_01: ja jak prosilam swoja to zaznaczylam ze do niczego jej nie zobowiazuje, bo wiem ze nie kazdy ma kase w tych czasach...

edinie drecz sie tym slubem...jezeli wam sie zyje dobrze to co to innych obchodzi i jak kiedys zdecydujecie sie pobrac to robcie to tak jak wam pasuje a nie tak aby dogodzic innym, albo dostosowac sie do wszystkich bo wszyscy tak robia to i my.kazdy jest inny...wiesz ja lubie odmiencow :ico_oczko: :-D bo z nimi nie mozna sie nudzic.
ja do dziwolagow naleze przez co tesciowa mnie chyba nie lubi :ico_oczko: :-D :-D

edi
Jestem mózgiem tego forum!

25 maja 2007, 19:38

ja do dziwolagow naleze przez co tesciowa mnie chyba nie lubi
och jak mnie nie lubi moja "tesciowa" jej kochany syn i.... no własnie ciekawe jakich epitetów uzywa :ico_oczko:
ja jestem skąpiec i R tez. ja nie zarabiam to i za duzo nie wydaje.troche juz pozwiedzałam w swoim zyciu.ale marzą mi sie podróze.moze za rok namówie R zebysmy gdzies wyjechali.karol bedzie starszy.w tym roku moze nad soline.i własnie ta pogon za pieniądzem denerwuje mnie u R.reszta ujdzie.acha jeszcze ta ciągła ochota na sex :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-25 ]
Beatko a wiesz ze mój tez cos przebąkiwał ostatnio o kursie na tira :ico_szoking: jego brat robi.ma egzamin gdzies na dnaich. ja mu dam tira :ico_zly:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 20:35

edi, moze daj mu szanse sie zaskoczyc. my bralismy slub bo chcielismy miec dziecko, a moj D byl nieslubny i nie chcial tego powielac. powiedzialm mu, ze nie chce pierscionka, ani innych ceregieli, bo przed nim juz 2 razy to przerabialam i g....o z tego wyszlo. on sie zgodzil (a to dlatego, ze my cala kase jakos przez palce przepuszczalismy, korzystalismy z zycia, a taki pierscionek to jednak wydatek). Jeszcze jak w Londynie bylismy kupil bilety na Kayah i na tym koncercie poprosil mnie o reke. ale tak powaznie z klekaniem i zlotym pierscionkiem. strasznie bylam zaskoczona, bo nie podejrzewalam go, ze ma wlasna inicjatywe :-D a tu prosze... to moze Twoj tez cie zaskoczy....

Jesli chodzi o ciulanie to nie moge nic naten temat powiedziec, bo z 2 lat pracy w Anglii nic nie zaoszczedzilismy :-D :-D , ale za to sie wybawilismy i zylismy jak ludie, a nie jak koczownicy.

fela, zasuwaj na weselicho, fajne sa takie imprezy. mnie czekaja w lipcu i w sierpniu :ico_brawa_01:

edi

26 maja 2007, 07:24

Jesli chodzi o ciulanie to nie moge nic naten temat powiedziec, bo z 2 lat pracy w Anglii nic nie zaoszczedzilismy , ale za to sie wybawilismy i zylismy jak ludie, a nie jak koczownicy.
to witaj w klubie ja po 2 latach tyle ze pole sobie kupiłam a niektórzy to domy budują.a my mimoo ze sknery to jak szukalismy pracy to zamiast kase odkładac to codziennie na piwko chodzilismy :ico_wstydzioch: potem juz sie to skonczyło.potem troche oszczedxzalismy ale jak juz tak dobrze zaczelismy pracowac to Karol w brzuchu sie pojawił :ico_oczko: a teraz to porazka pracy nie mam i tylko własny interes moze mnie uratowac.
jesli chodzi o zareczyny to R na pewno mnie nie zaskoczy.on nie z romantyków.on to zrobi tak jak ja mu kaze.jakbym powiedziła ze chce jechac do karkowa i tam ma mi sie oswiadczyc zrobił by to.on bardzo chce tego slubu. a mi to juz obojetne bo w koncu po tylu latach sie zgralismy.on znosi moje fochy. wie jak sie zachowac jak ja mam złe dni.wie ze nie moze sie ze mną kłócic bo mnie jeszcze berdziej zdenerwuje.ostatnio jak ja sie darłam na niego to podszedł do mnie pocałował :-) i mi przechodzi wtedy :ico_oczko:
ja na wesele ide za 2 tyg

[ Dodano: 2007-05-26 ]
Jasnie Pani dzis jest dobry dzien na poród.fajny prezent na dzien matki :-) no juz na chody pobiegac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 09:43

jesli chodzi o zareczyny to R na pewno mnie nie zaskoczy.on nie z romantyków
ostatnio jak ja sie darłam na niego to podszedł do mnie pocałował i mi przechodzi wtedy
i ty mowisz, ze to nie romantyczne??? jak ja sie dre to moj D. jeszcze bardziej :-D
Jasnie Pani dzis jest dobry dzien na poród.fajny prezent na dzien matki no juz na chody pobiegac
rano mialam skurcze, ale przeszlo :ico_placzek: falszywy alarm... a rzeczywiscie swietny dzien na porod. Ide na schody :-D

edi

26 maja 2007, 13:04

i ty mowisz, ze to nie romantyczne??? jak ja sie dre to moj D. jeszcze bardziej
tez tak kiedys bywało ale nie konczyło sie dobrze wiec ktos musiał ustąpic :ico_oczko: podobno mądrzejszy :ico_noniewiem:
Jasnie Pani jak nie dzien matki to moze do dnia ojca zaczekasz :-)

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 15:00

edi, jeszcze nie powiedzialam ostatniego slowa dzisiaj :-D , a tak wogole to kiedy jest dzien ojca?? tylko na dzien dziecka bym nie chciala, bo by sie Luska na mnie obrazila, tak jak ja na moja mame, ze mnie w wigilie urodzila i jeden prezent na urodziny i gwiazdke zawsze :ico_placzek:

edi

26 maja 2007, 20:51

to kiedy jest dzien ojca??
no ładnie :ico_nienie: :ico_nienie:
23 czerwca. co to jest. jeszcze m-c pochodzisz z brzucholem- zle ci? :ico_oczko:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2007, 01:07

hej kobietki
ja nie umiem oszczędzac, wydaję co mam - jak mało to żyjemy oszczędniej - jak jest więcej kasy - to obiadki lub kolacje w restauracyjkach od czasu do czasu, wyjazdy itp. ale myślę zawsze ze ciułać grosze to bez sensu - jakbyśmy du że naprawde pensje mieli to bym sens w odkładaniu widziała że np za 3 lata na mieszkanie będzie a jak pomyślę że pensje przez 30 lat bym odkładać miała to wolę sie życiem cieszyć bo nie wiadomo co kogo czeka - ma byc kasa to będzie i tak i tak.

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 08:56

Beatris60, zgadzam sie w 100 %!!!
no ładnie
23 czerwca. co to jest. jeszcze m-c pochodzisz z brzucholem- zle ci?
edi ja nie wiem kiedy dzien ojca jest, bo moj tata tez nigdy nie wiedzial kiedy jest dzien dziecka :ico_oczko:
a do 23 to napewno nie wydole :ico_olaboga: skora na brzuchu mi peknie :ico_olaboga:

Wróć do „Kącik dla rodziców”