indigo ja myslalam o awansikach i dlatego zlozylam Nam Wszystkim zyczenia z okazji dnia Matki.Ale 24 dni to tez juz okazja Frydza az mi sie lezka pokazala w oku
Nie no Kasi.K ona jeste normalnie..... jak z obrazka. Brak mi słów. Ty weź lepiej wielka czerwona kokarduchę jej przyczep (żebyśmy nie zauroczyły) bo nie da jej się nie chwalić.
Rybciu Andrzejek też przesłodki. Ach te maluszki.... Już bez przerwy sobie wyobrażam jak mój będzie wyglądał. Rozmarzyłam się....
Rybciu śliczny ten Twój Andrzejek, właśnie podglądałam go na tetrowych ploteczkach tam więcej zdjęć
Kasik to ostatnie zdjęcie jest poprostu niesamowite co za mina, widocznie śnią jej się ciotki z TT
Kasi.K Wiktoria w sukieneczce wygląda jak księzniczka
naprawdę ...przyczep jej wielką czerwoną kokardę, żebyśmy jej nie zauroczyły... :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Pozdrawiam
Kasik corcie masz powalajaca, tak samo jak Rybcia synusia A ja dzis bylam w szpitalu, bo mialam takie dziwne uplawy i jak lekarka robila mi USG to moj maz pierwsze zapytal sie czy wszystko ok, a potem chcial znac plec... Bo jak na pierwszym USG powiedzieli mu ze chlopak to on nie dowierzal :) Ciekawe czy teraz jest bardziej przekonany...
ach te chlopy