czesć dziewczyny
Wy jesteście niezmordowane, zaglądałam do was wieczorkiem wszystko przeczytałam, a dziś rano kolejne 5 stron na mnie czekało
Najpierw pragnę przywitać kolejną czerwcówkę
Ada witaj wśród nas, cieszę się że do nas dołączyłaś. Jesteś 3 osobą która ma termin na 26 czyli na rocznicę mojego ślubu
Alinko super ciuszki udało ci się kupić, a co do jazdy za kółkiem, ja sobie odpuściłam, bo to dla mnie za duży stres był więc wolałam nie ryzykować wcześniejszym porodem
Aniu mnie kolor pokoiku bardzo się podoba, ja przed remontem miałam zieloną kuchnię, uwielbiałam ją i ciężko było mi się z niąrozstać, teraz jest w brązie, ale tamta była moim ulubionym miejscem w domu, zieleń uspokaja, nie powinnaś zmienac tych kolorków, przynajmniej moim zdaniem
Avisek i Lucy ciężarówki z was pierwsza klasa, slicznie wyglądacie
Madziorka gratuluje zakupów dzidziusowych
Madziu mam nadzieję że szubciutko pogodzisz się z mężem, my o dziwo po ostatnich cichych dniach całkiem nieźle się dogadujemy, ale to może zasługa tego że M. wiecej nie ma w domu niż jest
Juli twój pożegnał się z tobą wcześnie rano bo pojechał po motor, a mój jak zwykle ok. 4 rano na rybki pojechał. Ostatnio doszłam do wniosku że niech sobie jeździ, byle niedzielne popołudnie poświęcił mi całkowicie, bo to jedyny czas jaki tak naprawdę mamy dla siebie, nie zniosłabym gdyby i wtedy go przy mnie nie było
No to się rozpisałam
wstałam dziś po 7 bo na AXN oglądam Robinsonów, wczoraj nie miałam jak bo leciał mecz siatkówki wiec musiałam wstać dziś obejrzeć powtórke, czy któraś z was to może ogląda??
Dziś na obiadek do mamusi, a potem jeszcze do teściówki, a wieczorek z mężem w łóżeczku na przytulaniu spędzę