DELFINA, ale u nas też jakoś tak niepewnie z pogodą, troche grzmiało nawet

ja jeszcze siedze u rodziców, lenka na dworze z moim bratem, a ja penetruje internet i nadrabiam cały tydzien be sieci
kasi.k, ale ta wasza malutka jest śliczna

włąsnie chyba ta kiepska pogoda do nas też zawędruje

ja z trzeciej ręki wiem, ze Piraci cz. III jest niezła
lucy23, trzymam kciuki za łóżeczko, mam nadzieje, ze dziś będie złożone

ja mam takie turystycne, więc sama rozłożyłam, bo to jest od razu w całości, gdymym miała licyć na kube, to może przy drugim dziecku by mi złożył
bardzo sie ciesze, ze mieszkanie wam sie podoba, ale wiecie, zawsze co nowe to ładne

lenka już dała popis na jednej ścianie ołówkiem, ale na szczęście wszystko sie zmyło, bo inaczej zawał u mnie murowany

tak nam troche przykro, ze juz po remoncie, wiecie, czeka sie na coś, a potem jak już to jest to tak jakoś pusto sie robi, szczegolnie po kubie widać, że nie ma co ze sobą zrobić
wczoraj na noc posmarowałam sie kremem z avonu takim na celulit+wyszczuplający+ujędrniający, brzuch i uda, i od rana mam ogromną wysypkę, taka pokrywka co strasznie swędzi, wypiłam wapno, mam nadzieje, ze minie
a i jeszcze jedno, czy wypada na wesele isc ubranym na czarno? bo mam taki golfik z krótkim rękawem (znalazłam go przy przeprowadzce

) carny ze srebrną nitką i bym sobie kupiła czarną spódnice...tylko nie wiem czy wypada tak żałobnie sie wystroić?