Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

27 maja 2007, 07:20

witajcie baboski!!!!!

maggie super ze sie odezwałas.....tesknimy i czekamy na ciebie i Antosia!!!!!

Kristi ale atrakcji!!!! super mieliscie dzionek..grillik i woda...ciesze sie ze dogadalas sie z tesciowaą...ona chce wszystkiego co najlepsze dla twojej Nicolci!!!!!! miłego dzionka w zoo!!!!!

Mama_Kingi, współczuje remeontu..ja nienawidze tego...ale trzeba sie przemęczyć...juz niedługo bedziesz miala czysto i slicznie!!!
co do mleczka to nakwazniejsze ze je kaszki..i staraj sie dodawac mleko do obiadków
przyznam ze ja zaczynam miec ten sam problem bo mati tez ostatnio mało je mleczka
Mati wypije wieczorem ok 150 ml kaszki
i jak sie obudzi ok 6 daję mu mleczko i wypija ok 100 ml wiec mało

[ Dodano: 2007-05-27, 07:23 ]
kurcze..mam problem z Matusia spaniem...jest tak rozregulowany ...spi raz dziennie..w roznych porach..wczoraj od 9 do 10.20 rano i koniec...... :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Aginka, kapik jest taki przystojniacha ze ho ho......cudne uczucie być mamą!!!!!

my dzis na nogach od 5 :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-27, 07:25 ]
:ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Dla Malwinki za 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-05-27, 07:28 ]
jeszcze tylko taka słodziutka diabełkowa foteczka Matusia

Obrazek

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 maja 2007, 11:43

dzien doberek!
Aginka boski chlopak z Kapika :ico_brawa_01: Juz nie moge doczekac sie kiedy moj kourosh bedzie takim wlasnie starszym bratem :ico_haha_01:
Mama Kingi ... wiem co przechodzisz z tym remontem ... u mnie juz koncowka,ale wlasnie najdrobniejsze prace zajmuja najwiecej czasu chyba ... bo juz nie chce sie nic po tym bajzlu co mielismy ... :ico_wstydzioch: trzymaj sie kochana!
Kristi ... brawo,ze znalazlas droge porozumienia z tesciowa :ico_oczko: :ico_brawa_01:
iza ... :ico_szoking: fotka rzczywiscie diabelsko piekna i zadziorna! :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Maggie ... my juz tesknimy, a Ty dopiero w czerwcu bedziesz :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: cieszymy sie wszystkie,ze urodzinki sie udaly :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
uziaki od nas dla wszsytkich mam i brzdacow :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-05-27, 11:45 ]
iza pisze:kurcze..mam problem z Matusia spaniem...jest tak rozregulowany ...spi raz dziennie..w roznych porach..wczoraj od 9 do 10.20 rano i koniec......

u nas takze roznie ze spaniem : najczesciej raz dziennie :ico_olaboga: ... ewentualnie wieczorkiem polgodzinki i do pozna znowu nic ... ale musze pochwalic Kourosh bo to wielki spioch z rana :ico_oczko: spimy do 9-10 najczesciej :-D

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 12:24

Mama_Kingi pisze: . Dobrze, że chociaż kaszki na mleku je. Ratujcie!!! Co mam z nią zrobić, aby zmieniła swoje upodobania i mleczko wróciło do łask???
...
nie wiem ... chyba NIC NA SIŁĘ .... dobrze że wogóle inne potrawy zajada .... u mnie tez Malwinka nie przepada za mlekiem ... je prawie na siłę i to łyżeczką.... np wczoraj kaszę jadła na noc 80 ml i rano kręciła głową że mleka nie chce ... o 9 zjadła bakusia bo miałam jej dać leki i teraz śpi .... także od wczoraj jest tylko na bakusiu .... ale jak pisałam troszkę waży więc nie przejmuję się ....

iza pisze:jeszcze tylko taka słodziutka diabełkowa foteczka Matusia
... fotka jest diabelsko boska ... :ico_haha_01: Iza malwina też jakby mi mało spała oststnio ... ale zwalam to na chorobę (kaszle okropnie) i na te upały .... zresztą powiem wam szczerze Magdzie ona śpi superowo a mi do kitu .... :ico_placzek:

Maggie, :ico_olaboga: tęsknimy ....

No i dziękujemy pamiętającym o Malwince ... za życzenia ....

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 maja 2007, 16:01

Aginka pisze:No i dziękujemy pamiętającym o Malwince ... za życzenia ....

qlez nam lyso :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
tak to jest jak sie czyta po lebkach :ico_puknij:
prosimy o wybaczenie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i juz slemy najprawdziwsze, z calego serduszka ( a nawet dwoch :ico_haha_02: ) zyczenia, a przede wszystkim buziaczki na 10 miesiecy dla Malwinki :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 19:53

diem, dzieki ...... Kourosh jest cudny .... avatar boski masz ....

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 maja 2007, 20:10

dzieki Aginko :ico_oczko: :ico_haha_02: wlasnie sie nudze, bo D na basen pojechal, a Kourosh spi :ico_brawa_01: ...
wiec przegladam sobie zdjecia synka ... jaki on byl malutki :ico_olaboga:
a jak bardzo sie zmienia ... wciaz i wciaz ... nawet wloski co kilka dni inaczej sie prezentuja,ukladaja ... ech ...

[ Dodano: 2007-05-27, 20:15 ]
i musze si epochwalic: Kourosh dwa dni temu zaczal bic brawo,gdy sie go o to poprosi i nietylko :-D :ico_oczko: i tez,podobnie jak Malwinka ... niemal tego samego dnia zaczal machac na pozegnanie i powitanie, a wczoraj ,gdy zrobil kupke i mama zaczela krecic nosem,mowic ''a fuj a fuj'' i machac raczka tuz przed nosem... Kourosh doslownie zwijal sie ze smiechu i takze zaczal mnie nasladowac :ico_haha_01: :ico_brawa_01: ... strasznie nas dzieciaczki zaskakuja i niesa :ico_oczko: mowicie szybko przyswajaj tyle wiadomosci ...

[ Dodano: 2007-05-27, 20:16 ]
nic zmyakam cos zjesc ... widze,ze Aginki juz nie ma :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 20:22

jestem jestem

[ Dodano: 2007-05-27 ]
o diem, już nie ma ....

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 maja 2007, 09:09

czesc babosli
po pierwsze buziaki ogromiaste dla naszej ksiezniczki malwinki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: i wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla kapika .....jejku jak ten czas leci jeszcze trche a same bedziemy chodzily na takie akademie ...kapik to chlopak ze hoho
mamo kingi wspolczuje remontu
wrzosia witaj i czesciej zagladaj
kristi supe r ze wekeend sie udal i ze dogadujesz sie z tesciowa
maggie wracaj do nas szybko
iiza matus jest preslodki
i calusy dla waszych bab li
no to ja t ez sie pochwale ...maly juz namietnie robi brawo ale tak ze slychac jak klaszcze pozatym ma taki jezdzik ktory robi titiale cos ciezko mu zrpbic titi raczka wiec sie wycfanil i rodi buzia...dotyla kloksonu i dusi go buzia a pozniej mowi titi
nasdze bavle sa slodkie i niesamowite ....codziennie cos nowego ..macie racje bycie mama to cudne uczucie :ico_placzek: az se plakac chce lece popiescic tego mojego lobuza bo juz sie wspina na mnie
buziki i milego dnia

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

28 maja 2007, 10:06

czesc baboski

diem super macie z tym spaniem do 9...u nas 6.30to już cud!!!!!

oj..dzieciaczki nas zaskakuja na kazdym kroku..kazdego dnia
mati tez bije brawo.....pokazuje jaki jest duzy..poza tym stoi sam przez naprawde długą chwilę.....mysle ze zacznie chodzic przed roczkiem

poza tym w nocy tak dał nam popalic ze szkoda słow....spac teraz nie chce..za gorąco... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-28, 10:08 ]
diem, sliczny ten avatarek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 maja 2007, 11:03

Witajcie jestem juz z powrotem
W zoo bylo super,malutkiej sie podobalo poogladala siobie zwierzatka i pokaze wam pozniej kilka fotek fajnie bylo ale to zoo to takie duze jest my i tak bylismy tam 4 godziny w samym zoo i tak wszystkiego nie przeszlitasmy i nie widzelismy jeszcze troche zwierzatek ale te wazne zwierzatka widzielismy takie jak niedzwiedz,czy malpy,szympanse,goryle i potem owieczki i duzoo tego zwiedzlismy ale bylo super :ico_brawa_01:
Ja to tego nie rozumiem jak juz mam kontakt ok z tesciowa to zas z tesciem mam problemy bo... chce mi mowic co mam robic i jak nie pomysle i jak nie zrobie tak jak on chce to juz jest zle i jestem ta niedobra no ale trudno :ico_placzek:
U nas nocka ladnie przespana jak zwykle,mala zasnela o 22 30 a obudzila sie o 8 40 :ico_brawa_01:
Mala Nicole tez robi postepy bije brawo,pokazuje jaka jest duza daje raczki do gory i pokazuje jaka juz duza jest.. :ico_brawa_01: Wczoraj zrobila sama kroczki trzymajac sie tylko chodzika i poszla sama troszke pieknie do roczku zacznie chodzic to wiecej niz pewne :-D U nas dzisiaj jest brzydka poogoda pada deszcz i wieje wiatr brrrr..
Napisze wiecej pozniej milego dnia i buiziaki paa

Spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego najpiekniejszego dla Malwinki duze buziaczki i wszystkiego NAJJJ

[ Dodano: 2007-05-28, 11:14 ]
Ok to teraz wam pokaze pare fotek z naszego wypadu do zoo potrwa troszke :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-28, 11:27 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-28, 11:43 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-28, 11:46 ]
OK sorrki za ilosc ale nie umialam sie powstrzymac to ja lece mala uspac bo marudzi za bardzo.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-28, 12:17 ]
O i juz malutka sobie spi,a ja zaraz ide do kuchni i zabieram sie za obiadek my dzisiaj mamy swieto i moj maz jest w domku super i oboje sobie jestesmy na kompie kazdy ma swoj :ico_oczko:

Iza super fotka Matiego kurde taki maly diabelek i lobuziak ale fotka extra :ico_brawa_01:

Diem ladniusi aviatorek tez bym sobie wstawila ale niewiem jak mam zdjecie zmniejszyc.. :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”