HekkateJa mam mocną krechę na swoim grubym brzuchu i ani trochę mi nie zbledła i jeszcze pępek mam potwornie ciemny.
KarolasJ To był mój pierwszy dzień matki - mąż przyslal mi o 5 rano sms (bo mial szkolenie na mazurach), że niby Łukasz go prosił bo sam nie umie jeszcze pisać - i spodobalo mi się szczególnie: "kochający ale śpiący synek". Maluszek zrobil mi prezent - dal mi się porządnie wyspać. Nie mogę się doczekać jak będzie taki duży jak Kacpi i też mi złoży takie piękne życzenia. Gratuluję syneczka
U nas wciąż upaly powyżej 40 stopni i pomimo tego co mówią w TV jeszcze wcale nie padało, choć w Lublinie lało się strumieniami a ulice pozamieniały się w rzeki. Znów dziś okropny upał - uciekamy niedlugo z malym do mojej babci bo ona ma mieszkanie w powojennej kamienicy a tam mury strasznie grube i zawsze chlodno jest. Mój bąbel podobnie jak Amelka prawie na golaska a cały mokry,

. Kurcze Ty to laska jesteś i niemasz co się przejmować pobytem na plaży ale ja

masakra mówię Ci nie odróżnisz mnie od wieloryba. Co dziennie obiecuje sobie ćwiczyć ale te upaly mnie wykańczają i nic nie robię z tym moim brzuszyskiem.
MamciaMój Łukasz też się okropnie wierci już nie mogę go zostawić na przewijaku ani na nie rozlożonej wersalce. A po łóżeczku to się normalnie przekręca jak wskazówki w zegarku dziś mial glowę tam gdzie powinny być nogi

a i też wygina się w U i głowę prawie zawsze w prawo odwraca.
Lutówkijaki rozmiar smoczka używacie do butelek ( chodzi mi szczególnie o Avent). I czy któraś z was ma może sterylizator do mikrofali - dajcie znać proszę