hej kwietnióweczki
Wy tu o upale i potówkach, a u mnie to abstrakcja, bo od soboty LEJE (a nie pada) i temperatura około 16 stopni na plusie
tak więc juz 3 dzień siedzimy biedaczki w domciu i powoli dostajemy świra
tak wiec, bardzo proszę, ulitujcie się nad nami i przeslijcie chociaz troszkę tego słoneczka po kabelku
Marzenka i Caro a czy ja moge się dopisac do tego klubu grubasków?? Ja zrzuciłam dopiero 12kg, czyli zostało mi jeszcze jakies 8kg do wagi sprzed ciązy a jakies 18kg do wagi idelanej
I nie wiem jak to zrzucę, bo przeciez karmie butelka i jem wszystko co mi w ręke wpadnie... no i mama codziennie mi gotuje takie pyszności, że nic tylko chodze i czyms się objadam
Marzenka synek sliczniusi
taki słodziutki
Syla a Martynka to już taka duża pannica
no, ale nic dziwnego, za kilka dni bedzie miała już 2 miesiace skończone
Katrin nie zapominaj kochana,że Antonio to przeznaczony dla mojej Vikusi
więc gon te wszystkie panny co się beda koło niego krecic, oj goń
Caro napisz koniecznie zaraz po powrocie jak tam z pepuszkiem Oskarka... i idź na to wesele i baw się, kochana... ja jak na razie tylko raz zostawiłam Vikusię z moja mamą i chociaz ufam mamie bezgranicznie, to o mało tyłek mi się nie zapalił takgnałam z powrotem do domu
Jogo ponawiam prosbe o podanie godziny urodzin Laury
a córeczka sliczniutka
A mój mąż mnie namawia, zebysmy poszli dzisiaj wieczorem do kina na Piratów z Karaibów, ale mnie tak trudno wyjsc z domciu i zostawic Vikusie
ale przecież takie wyjście to dla mojego dobra psychicznego, co nie??
[ Dodano: 2007-05-28, 14:16 ]Marzenka no to gratuluje otrzymania Aktu Urodzenia
ja byłam z Vikusią jak miała tydzień
i wiecie, ze w UK taki akt wydaja w 5 minut i jest za darmo
a co do tabletek i witaminek, to ja jestem w totalnym szoku
w UK podaja tylko witamine K w trzech dawkach... witamine D nie podaja, a na moje pytanie dlaczego powiedziano, ze jest jej wystarczająca dawka w tym sztucznym mleku co daje Vikusi
a o fluorze to juz totalnie tu nie slyszalam