Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 16:57

no dziewczyny, przezylam impreze dwulatka, ale ciezko bylo. maz mnie chcial do szpitala zawozic jak na 4 pietro wyjsc nie moglam i na kazdym polpietrze mialam skurcz :-D . wprawdzie jeszcze nigdy nie rodzilam, ale wydaje mi sie, ze to jeszcze nie te skurcze. ale juz niedlugo... nie dam sie wyprzedzic Lucy albo Marcie :ico_oczko:
kaasiaa79, mieszkanko pierwsza klasa, biedna bedzie Lenka z reklamowkami na raczkach w takie upaly :-D . telefonik zanotowany, spodziewaj sie wiadomosci w kazdej chwili, bo ja zwarta i gotowa. ale stresowac to sie nie ma co. jak tam wlazla to jakos wyjdzie :ico_oczko: wprawdzie size juz nie ten sam, ale damy sobie rade :-D
fela, przeciez loczki sa, o co chodzi? i sciagnij mu ta pieluch, bo wstyd, ze Nathanek wola na nocnik a Konradek dalej z pampersikiem :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2007, 17:18

a wiecie co moj brat robil? robil kupe w pieluche do 3 roku zycia,sciagal ja strzepywal do kibelka i szedl ja prac :ico_smiechbig: a na nocnik i tak nie chcial...

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

27 maja 2007, 17:50

bo wstyd, ze Nathanek wola na nocnik a Konradek dalej z pampersikiem
julie nathan wola ze chce siku :ico_szoking:on to nawet juz chodzi w wieku 6 mcy :ico_szoking: konrad robi siku do nocnika jak mu podstawie ale nie wola ze chce.a ze mnie len jest i nie chce mi sie co jakis czas go wysadzac.ale z tego co pamietam to lenka tez nie wola :ico_oczko: :ico_haha_01: tak wiec sie dobrali :-D chyba ze sie cos zmienilo???
gosia a jak u was,tomek wola ze chce na nocnik????

jasnie pani i jak koparka podobala sie chrzesniakowi?

bylismy na basenie i czuje sie taka padnieta,boze ale sie starzeje.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 maja 2007, 17:54

hej dziewczyny
ale zeście naklikały :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Kasia zdjecia super :ico_brawa_01:
Jasnie Pani nie Bój sie zdjecia wkleje tylko czekam az moj wroci bo to On ma aparat, ale napewno Wam wkleję
Jestem bliżej Lucy :ico_brawa_01:
a ja wczoraj tylko spojrzałam na mojego Jacka brata ( mieszka z nami) i chyba sie mnie boi bo jedno spojrzenie i wiedzial, ze jest łózeczko do złożenia, wiec poleciał do góry i złożył :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bo mój jacolek to kochany aniołek jest, ale jesli chodzi o te sprawy to by powiedział zaraz, a to zaraz byłoby pewnie za trzy tygodnie :ico_olaboga:
łozeczko mi sie podoba, takie jak chciałam, materac tez :ico_brawa_01:

lucy23

27 maja 2007, 21:18

marta to super :ico_brawa_01: moje skrecone,ale nie do konca ha ha...srubki trzeba dokrecic dla bezpieczenstwa,a t nie ma jakiegos srubokreta...na szczescie lozeczko jest malutkie ,wiec sie zmiescilo...uffff....kolo lozka stoi :-D jeszcze nie gotowe,ale dobrze,ze juz jest :)a Konrado wydoroslal na tych fotkach i jakis dlugi sie zrobil :-D a usmiech hollywodzki :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2007, 22:32

fela, niewiem, jakis taki marudny byl... nie dostalam pozwolenia od ich mamy na wklejenie tego zdjecia, ale by sie chyba nie obrazila :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2007, 23:25

kasia mieszkanko super..gratuluje hihi :ico_brawa_01:
pokoj lenki slodziutki...
a co czarnego stroju na wesele.. to ja nie mam obiekcji hihi
wlasciwie czarne sukienki sa bardzo popularne na weselach.... takze nie masz sie co przejmowac hehe

julie swietnie ze udalo wam sie poszalec we dwojke..tak trzymac hehe :ico_brawa_01:

jasnie pani fotka w pontonie smieszna na maxa :ico_brawa_01:

lucy juz nie raz slysze, ze z twojego brata to niezly przekret hihi
gratuluje donoszonej ciazy... 37 tydz zakonczony... brawo lucy!!!!!

fela kondzio super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-27, 23:36 ]
wczorajszy dzien prawie w calosci spedzilismy na zakupkach... zaczelo sie od spozywki.. po H&M dla dzieci, motherace i ikea.. hihi
zakupialm juz prawie wszystko... mam te nieszczesne wklady poporodowe... ale kupilam tez alwaysy maxi... bo one wydaja sie duzo lepsze.. bardziej chlonne,a ta wklady takie sietowate... ale dziewczyny pisza, ze niby takie maja byc bo alwaysy powietrza nie przepuszczaja.. i badz tu madra,, hihi
i majty jednorazowe na razie 5 szt bo chcialam zmierzyc... sexi na maxa :-D ile mysliscie trzeba ich miec???
mam tez maty na lozko pampersa dla dzieci hihi ale w mothecare tez sa dla kobiet.. nie wiedzialam, ale to pewnie jedno i to samo... podobny cel... hihi
no i wanienke mam, laktator hihi i zakupilam tego slicznego tygryska , ktory ma jasnie pani!!!! w sam raz do mojego pomaranczowego wozeczka na letni spacerek.. hihi

a w ikei nie bylo lozeczek po raz kolejny... i musimy jechac do innej... daleko...
ale materac kupilam... i takim sposobem zostalo nam doslownie kilka drobnostek... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a dzis pogoda do bani :ico_placzek: (podobnie jak wczoraj) masakra... pada i pada. :ico_olaboga: .. tylko spac mozna... hihi bylismy rano na zwiedzaniu porodowki... i nie bylo tak zle... choc szpital i tak mnie przeraza,. ale wiemy juz co i gdzie w razie czego...
adas spokojniejszy.. tzn tak mu sie wydaje... hehe :-D
zdecyduje sie na porod w wodzie...
czy ktoras z was taki przezyla???
i mysle tez o zachowaniu krwi pepowinowej.. jesli nie dla nas to chocby ofiarowac dla innych... znalazlam taka ulotke w szpitalu nie wiedzialam,ze ta krew moze pomoc tez innym... w roznych chorobach zagrazajacych zyciu... :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-05-27, 23:41 ]
kasik nie odczulam jeszcze urlopu hihi na razie weekend... i to dlugi.. wiec wlasciwie od wtorku sie bycze na legalu. hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pogoda nieciekawa sie zapowiada...

lucy23

27 maja 2007, 23:48

madziorka to ja tez te gacie poporodowe przymierze :-D bo nawewt na to nie wpadlam hi hi a przeciez sa takie sexy,ze trzeba sie pokazac :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 maja 2007, 23:54

Madziorka fajnie ze juz wszystko masz, ja dzis przebierak na targu kupilam za tanie pieniadze..... a to dziwne, bo jak ja ostatnio pytałam połozna o to jak i co z porodem to mi powiedziala ze jak juz pojade do szpitala too tam mi wszystko powiedza, bo ona i tak tylko do 35 tyg ciazy bedzie mnie prowadzic i tak sie zastanawiam po co mi gadali wczesniej o jakims planie porodu>????. zero tematu co ze znieczuleniem itp. nie wiem o co chodzi :ico_olaboga: :ico_olaboga: moze pozniej szystko sie wyjasni, ale wolałabym wczesniej byc do tego psychicznie przygotowana
Lucy mi łóżeczko tez sie zmiesciło kolo mojego łoża wiec sie ciesze :ico_brawa_01: bo bede miec oko na małego :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 maja 2007, 10:24

a ja juz wiem dlaczego nie dostane znieczulenia :ico_placzek: , bo u nas w szpitalu jest tylko jeden anestezjolog i jak nie strajkuje to i tak na chirurgii musi siedziec, tak, ze nici ze znieczulenia, bede sie meczyc silami natury. o 16 ide do ginka to zdam wam relacje po powrocie co i jak

Wróć do „Pozostałe”