kasia mieszkanko super..gratuluje hihi
pokoj lenki slodziutki...
a co czarnego stroju na wesele.. to ja nie mam obiekcji hihi
wlasciwie czarne sukienki sa bardzo popularne na weselach.... takze nie masz sie co przejmowac hehe
julie swietnie ze udalo wam sie poszalec we dwojke..tak trzymac hehe
jasnie pani fotka w pontonie smieszna na maxa
lucy juz nie raz slysze, ze z twojego brata to niezly przekret hihi
gratuluje donoszonej ciazy... 37 tydz zakonczony... brawo lucy!!!!!
fela kondzio super
[ Dodano: 2007-05-27, 23:36 ]
wczorajszy dzien prawie w calosci spedzilismy na zakupkach... zaczelo sie od spozywki.. po H&M dla dzieci, motherace i ikea.. hihi
zakupialm juz prawie wszystko... mam te nieszczesne wklady poporodowe... ale kupilam tez alwaysy maxi... bo one wydaja sie duzo lepsze.. bardziej chlonne,a ta wklady takie sietowate... ale dziewczyny pisza, ze niby takie maja byc bo alwaysy powietrza nie przepuszczaja.. i badz tu madra,, hihi
i majty jednorazowe na razie 5 szt bo chcialam zmierzyc... sexi na maxa

ile mysliscie trzeba ich miec???
mam tez maty na lozko pampersa dla dzieci hihi ale w mothecare tez sa dla kobiet.. nie wiedzialam, ale to pewnie jedno i to samo... podobny cel... hihi
no i wanienke mam, laktator hihi i zakupilam tego slicznego tygryska , ktory ma jasnie pani!!!! w sam raz do mojego pomaranczowego wozeczka na letni spacerek.. hihi
a w ikei nie bylo lozeczek po raz kolejny... i musimy jechac do innej... daleko...
ale materac kupilam... i takim sposobem zostalo nam doslownie kilka drobnostek...
a dzis pogoda do bani

(podobnie jak wczoraj) masakra... pada i pada.

.. tylko spac mozna... hihi bylismy rano na zwiedzaniu porodowki... i nie bylo tak zle... choc szpital i tak mnie przeraza,. ale wiemy juz co i gdzie w razie czego...
adas spokojniejszy.. tzn tak mu sie wydaje... hehe
zdecyduje sie na porod w wodzie...
czy ktoras z was taki przezyla???
i mysle tez o zachowaniu krwi pepowinowej.. jesli nie dla nas to chocby ofiarowac dla innych... znalazlam taka ulotke w szpitalu nie wiedzialam,ze ta krew moze pomoc tez innym... w roznych chorobach zagrazajacych zyciu...
[ Dodano: 2007-05-27, 23:41 ]
kasik nie odczulam jeszcze urlopu hihi na razie weekend... i to dlugi.. wiec wlasciwie od wtorku sie bycze na legalu. hihi
pogoda nieciekawa sie zapowiada...