alinko baw sie dobrze...ja mam nadzieje,ze dzis pojedziemy do mothercare,choc sama nie wiem po co ale zawsze cos sie znajdzie ,prawda? chociaz te wklady na lozko(czy jak to sie nazywa) kupie
niedawno wstalam a juz wykonczona jestem... straszie sie zle dzis czuje. mialam sprzatanie zaplaowane a ledwo do kibelka dochodze. niby noc mialam dobra, ale pobilam rekord wycieczek do wc. chyba z 15 razy . to wszystko przez tego wczorajszego arbuza...
chyba alinka kilka stron wczesniej sie o zdjecia pytala. ja wklejam przez http://www.holdthatpic.com/
o 16 mam ginka, moze wyciagnie mi juz Łucje z brzucha ...
Juli naprawdę zadzwoń do lekarza, ja też miałam jakieś dziwne pryszcze a okazało sie że to w ciąży normalne, od razu ci przepisze jakieś leki i szybko wyleczy.
Aniu bardzo ładnie wyglądasz! Chyba pierwszy raz wklejałaś zdjęcia, bo nie pamiętam?
ja wczoraj bylam totalnie wykonczona...a dzis super sie czuje ale wczoraj caly dzien spalam,potem do 1.30 ogladalam film i dzis znow spalam do 10 myslalam,ze bede zamulona,a mam teraz duzo sily,zeby brzuchol dzwigac
prysznic pomógł ale tyylko na chwilke dalej mi duszno i słabo a obiad musze gotować. Także Jaśnie Pani nie jesteś sama, ja sie dziś czuję jakby mnie ktoż przeżuł i wypluł
Aniu zazdroszcę ci tej umiejętności. U mnie języki to raczej ciężko wchodzą, może jedynie angielski jakoś lepiej, ale bez rewelacji.
Za to matma i wszystko co skomplikowane lgnie do mnie jak magnez. Wkurza mnie to czasem, zwłaszcza jak mi rozliczenia przychodzą za rachunki to nie moge się oprzeć i siadam, wyciągam stertę papierów i wyliczam czy mnie nie oszukują hehe...paranoja jakaś. Ale to silniejsze ode mnie hehe.
Macie racje. O 14 zadzwonie do mojej przychodni i tam pojade. Niech obejrzy to Pan doktor..
W Gdansku okropnie goraco, 30 stopni w cieniu.. Wygrzewam sie troszke na balkonie i pije wode litrami Dzieki dziewczyny!
Milego slonecznego dnia :ico_buziaczki_big: