moni26, witamy i pisz z nami ile wlezie stawiam z tego powodu pijcie bo ja nie moge:(jak wam minał week??ja caly przelezalam juz jest ciut lepiej ale i tak do d...y
witam. my wczoraj odebralismy dorianka,wieczor grill.
jakie dymy z kazdych stron lecialy myslelismy ze gdzies pozar bo straz bylo slychac a to gdzies ktos opony zapalil.
my dzis po spacerku, piotr jezdzi dodo spi a ja siedze i jem pyszny placek ptasie mleczko z rodzynkami i galaretka truskawkowa z truskawkami! pycha chce ktos??
wpadłam na chwile sie pozalic jestesmy we trojke chorzy.nie wiem czy ja nie mam anginy.juz z bolu nie wutrzymuje.Antonio ma potworny katar i kaszle okropnie.Tomek przy okazji manifestuje,ze ma 37,8 i gardlo czerwone(gorzej niz z malym)ide spac,bo jestem zmeczona i nie wyspana.
Witam nowa koleżankę na naszym wątku Anetusia oj ale was rozłożyło, wracajcie do zdrówka
A ja właśnie 10 minut temu wróciłam ze spacerku z chłopakami bo przyjemnie się zrobiło, idealnie żeby łazić...chłopaki już padły a jeszcze chwile i tez padnę
[ Dodano: 2007-05-28, 21:56 ]
marboro pisze:Hej! Od piąteku zaczynam pracę w Almie :D Możecie mnie odwiedzać :D