Viola ja stosowalam oliwki dla siebie do ciala firmy Bubchen i mialam alergie.Powychodzily mi czerwone plamiska. Wiec sprawdz sobie najpierw Tylko wiesz nie na wszystkich musi zaraz tak dzialac.
A ja kupilam wszystko firmy "babylove". Ale male opakowanie bo najpierw sprawdze jak Julka bedzie na te produkty reagowac A potem moge zawsze kupic inne lub te same ale wieksze opakowania
słuchajcie tak sobie myślę, że latem to chyba jednak puder odpada... jak jest gorąco to czy ta zasypka sie nie zbryluje? oliwka to się zaraz ładnie wchłonie a taki puder?
no ja usg mam robione przy każdej wizycie, wiec pewnie dziś znowu popodglądamy sobie maluszka wiec jutro wam na pewno całą relacje zdam, bo dizś to nie wiadomo o której wrócimy
[ Dodano: 2007-05-28, 17:56 ]
viola a z tymi wszytskimi kosmetykami to pewnie wszytsko w praniu wyjdzie
a ja mam tylko nadizje ze taka pogoda to nie bedzie aż do konca sierpnia, bo się chyba roztopimy
a jakie chusteczki nawilżające kupiłyście? bo mi radzono Bambino i Nivea.Bambino uzywałam już wcześniej i nie miałam zastrzeżeń.nie uczulają
[ Dodano: 2007-05-28, 18:00 ]
Ula ja lubię ciepło, ale...nie do przesady i nie w tym stanie nie wiem jak to będzie jeżeli ta gorączka długo będzie trwać...
[ Dodano: 2007-05-28, 18:02 ]
a jak narazie zapowiadają upały , jak bym była gdzieś nad morzem to może i ta pogoda by mi odpowiadała.leżaczek gdzieś w cieniu...letni wiaterek od morza... a w blokach...dziękuję bardzo.
Ja tez kupilam jak Ula z firmy "pampers".
A ja widzialam w Teleekspresie ze ida deszcze w polsce az do soboty choc cieplo 26 stopni.No zycze Wam choc chlodnego wiaterku bo wiem co to znaczy
Witam, doturlałam się po pracy.....
Deszcze...???? Bardzo poproszę!!!!!!
Ja chusteczki mam cleanic a pozostałe rzeczy czyli oliwka, mydełko i ewentualnie płyn do kąpieli zamierzam kupić bambino. Wypróbowałam na sobie i nic mi nie ma. No i oczywiście Sudocrem. Ale na to jeszcze mam dużo czasu bo do szpitala tego nie potrzebuję to menzo kupi jak my z Natalia będziemy jeszcze w szpitalu
[ Dodano: 2007-05-28, 19:14 ]
torbę mam skompletowaną tylko spakowac.......
abegano te rękawiczki napewno się przydadzą Natalce , sama tez zakupiłam podobne.
[ Dodano: 2007-05-28, 19:58 ]
ja dzisiaj robiłam prasownko , pot się lał strumieniami, ale chciałam przynajmniej pierwszą partię ubranek mieć poprasowaną , a tak wogóle doszłam do wniosku z mężem, że musimy zakupić jednak...drugą komodę, bo nasza Milenka nie pomiesci sie z garderobą
tylko teraz jest mały problemik jaką wybrać...