lucy co do sasiadki to....
haniu co do kilogramow... to wlasnie ja tez mam 9 na plusie i wydaje mi sie, ze to nieduzo, a terminy mamy podobne.. wiec nie swiruj mala hihi
dziewczyny gratuluje ukonczenia 36 tygodnia... jeszcze jeden i ciaza donoszona... !!!!!
avisek - magdaleno-swietujemy dzis razem.... ja tez dzis obchodze imieninki...
dziekuje za zyczonka
alinko mam nadzieje, ze znajdziesz tego tygryska...!!!! moja szwagierka mieszka w okolicach gorczewskiej... i wiem, ze tam wlasnie jest ten sklep.. ale nie pamietam jakie ceny itd, bo wtedy jeszzce nie interesowalam sie tym tematem hihi
a tutaj mothercare to niemalze jedyny sklep z wylacznym wyposazeniem dla mam i dzieci..!!!!
wydaje mi sie, ze ceny powinny byc te same tylko w zlotowkach... czyli jesli tutaj kosztuje tygrysek 10f to w polsce niecale 60zl..no zobaczymy....
tak jest w h&m itd.. swoja droga to trudno sie dziwic, ze w polsce drogo.. skoro my na tez ciuszki zarobimy szybciej... a w zlotowkach to wszystko takie drogie
a ja wstalam niedawno.. co prawda obudzialm sie kolo poludnia, ale za oknem szaro buro, grad na maxa i lezalam i czytalam... a teraz o dziwo sloneczko wyszlo
jak milo...!!!!
wiec ide zaraz pod prysznic i przejde sie do centrum... do polskiego sklepu.. mam nadzieje, ze maja jeszcze czerwcowe wydanie "twoje dziecko", bo to jedyne tego typu czasopismo, ktore u nas sie pojawia...
siostry maja mi wyslac z polski "m jak mama" hihi
aha dziewczyny moze jestem jakas dziwna, ale nie rozumiem jak mozna uzywac tantum rosa w szpitalu? przeciez to trzeba rozpuscic.. w jakiejs misce czy cos??? wiec jak to pod prysznicem zastosowac???
bo w domu to rozumiem...