julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 maja 2007, 15:50

witam!
u nas ciut lepsza pogoda to wybylismy sie po tych dniach w domku przewietrzyc-tzn potomka przewietrzyc
po pierwesze STO LAT dla vikusi :-D :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kasik widze ze szalejesz ze strojami hihihi co to bedzie jak mala podrosnie bedziecie sie z kasia79 we fryzurach przescigac :ico_brawa_01:
gosia ja dalej czekam nie wiedomo na co z ta praca garfik mam pensje mi od lutego placa za darmo mnie wwyszkolili i ....no wlasnie czekam na przepustke... z moich obliczen wynika ze za max 2 tyg powinnam juz latac ale ktoz to cholera wie :ico_puknij: :ico_puknij: jakas paranoja mowie wam
a przyjechala babcia nie mama - moja babcia :ico_haha_01: bardzo mloda jeszcze hihiihhi wbrew poorom-nie ma to jak wczesnie zaczac to mozna jeszcze prawnuki pobawic :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-29, 15:53 ]
mama s. mieszka nad norzem a moja w hiszpanii obie zajete wlasnym zyciem wiec nie dalyby rady

a jeszcze co do nocnika no wlasnie ja z tych konsekwentnych jestem hihihi wiec natus nie ma szans do roczku napewno bedzie wiedzial o co chodzi :ico_oczko: zreszta juz odkad wrocilismy z polski zadna kupa w pieluszce nie wyladowala... a zaczynam go tez czasem sadzac na sisisiiiiiiiii :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-29, 15:54 ]
boze jak ja pisze- morzem mialo byc i wogole to przez te paznokcie :ico_wstydzioch:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

29 maja 2007, 15:57

gosia wiesz ze ja nawet nie mam zdjecia zeby do avatora,teraz tylko konrad wszedzie.ale pawel mowi ze chce nam zrobic zeby sobie do telefonu na tapete wstawic wiec jak cos pstryknie to wstawie.
kurcze mam nadzieje ze kasia dobrze lenke wychowala i na zdrady nie pojdzie,bo tomcio z loczkami to konkurent ze ho ho :ico_oczko: :ico_haha_01:
ale wiesz Vikusia jest taka ladna ze konrado czesto na nia zerka i sie smieje,i mysle ze jest wolna jeszcze,tak wiec nich tomus startuje bo zaraz ktos go ubiegnie :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01: moze i dla niej mamcia w posagu mieszkanko szykuje????tomek nawt bardziej by do viki pasowal ona czarnulka on blondyn.....a lenka do konrado,bo on ciemny a ona blondynka..... :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mam nadzieje ze nasze dzieci tego czytac nie beda ,bo beda mialy niezly ubaw i beda tak nam pokazywac :ico_puknij:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2007, 15:58

madziorka jeszcze raz wszystkiego naj ...gratuluije 9 miesiaca :ico_brawa_01:

wszystkiego najlepszego dla Vikusi...ona jest przesliczna ...w tych sukieneczkach jak laleczka wyglada...ja tez bym do kina nie chciala,jakbym takie cudo miala,tylko bym sie na nia caly dzien gapila :-D :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: jasnie pani ty nie szalej z sukienkami,bo co zrobisz jak to jednak Lucek bedzie ? :ico_haha_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2007, 15:58

wiec natus nie ma szans do roczku napewno bedzie wiedzial o co chodzi
wierze Ci
po natusiu mozna sie wszystkiego spodziewac.

julie_377

29 maja 2007, 16:02

gosia tomek nawt bardziej by do viki pasowal ona czarnulka on blondyn.....a lenka do konrado,bo on ciemny a ona blondynka..... :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Jasnie pani w takim razie lucja musi byc juz nie tylko Lucja ale i blondynka zeby mi do natusia pasowala :ico_haha_01:

fela

29 maja 2007, 16:09

no wlasnie jasnie pani u julie tradycja musi byc podtrzymana.julie blond,s brunet, tak wiec nie ma odwrotu.blondi musi byc :-D :-D :ico_haha_01: :ico_oczko:

dziewczyny jak wy z ta kupa na nocnik wysadzacie....julie ty tu widze ekspert w tym.czesto wysadzasz nathana.ja to nie mam pojecia jak do tej kupy sie zabrac :ico_noniewiem: :ico_haha_01: siku to tylko od mego samozaparcia zalezy,ale kupa...mam przerwac jak juz zaczyna i szybko na nocnik????

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2007, 16:11

wiecie ja to ni moge z tymi ginami w pl dla mnie to zboczency bo co miesiac zagladaja ciezarnym i po co?tutaj nie ma spotkan z ginem i cale szczescie bo to nic przyjemnego.
fela a ja sie nie zgodze :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: chcialabym zeby mi tu czasem ktos pozagladal...i stan szyjki ocenil... bylabym pewniejsza i spokojniejsza.... hihi
dobrze , ze choc mam to vaginal swab.. jutro zobaczymy jaki wynik...

a na koniec pozwolcie ze wyraze opinie na temat waszego swatania :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

sorki ale ubawilam sie.... hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 maja 2007, 16:13

jasnie pani ty nie szalej z sukienkami,bo co zrobisz jak to jednak Lucek bedzie ?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

ok kobietki moje kochane mój książe w sobote wraca to wieczorkiem sesja bedzie i Wam wkleje :ico_brawa_01:

Jasnie Pani kochana jeszcze troche :ico_brawa_01: ale zajebiście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kolejna mamuśka :ico_brawa_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2007, 16:14

fela juz pare razy pisalam ze Tomek nie potrafi inaczej zrobic kupy niz na nocnik. On jak byl maly to musialam nogi podciagac do gory a teraz jak go nie posadze na nocnik to nie zrobi. Wiec u nas to nie nauka.

julie_377

29 maja 2007, 16:19

madziorka a ja sie zgodze z fela ja tez wole jak mi tam zbyt czesto nie zagladaja w pl za kazdym razem mi tam gzrebal i caly czas mialam infekcje a jak tylko tu w uk przestali to jakos nie mam zadnej i do konca ciazy nie mialam :ico_noniewiem: pozatym robia tu cytologie tez wiec kontrola jest :ico_haha_01:
fela u nas z kupa to jest jak w zegarku zawsxze po spaniu z rana wiec jak sie maly obudzi troche sie poprzytulamy zaczyna sie mina na kupe i eeeeeee bo tez natka troche wysilku to kosztuje szczegolnie teraz jak je jedzonko juz inne poza mleczkiem wiec jest latwo i potem popoludniu tez jest zwykle przed deserkiem :ico_haha_01: czasem jeszcze jaks tam sie trafi w miedzyczasie ale serio po moim dziecku widac co sie wyrabia bo robi oczy w slup i naprawde sie skupia :ico_smiechbig:
a ostatnio smieje sie w glos jak go zaczynam rozbierac hihihihi do tego nocnika musi go to bardzo bawic

[ Dodano: 2007-05-29, 16:22 ]
a to wlasnie taka mina mniej wiecej czasem jest wymowniejsza jeszcze

:-D Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Wróć do „Pozostałe”