Masz rację Anulaf...nie my pierwsze będziemy rodzić
a jeszcze apropos porodu to czy któraś z was ma zalecenia na cesarke? czy wszystkie rodzimy naturalnie?
No ja wyskoczyłam na chwilkę na zakupy a tu taka ulewa ale zawsze mam przy sobie parasoleczke to nie zmokłam
Już są czereśnie??!! Ojej a ja jeszcze nie widziałam koło siebie a tak bym zjadła
Viola napewno Basia ma cc a tak to nie pamiętam czy któraś jeszcze
witam. :ico_buziaczki_big:
a ja bym chciala troche sloneczka bo u nas chlodno.
Ja tez po obiadku zjem czeresni bo sobie kupilam a na podwieczorek koktajl z truskawek jak codziennie.
A widze ze wszystko juz macie poszykowane dla dzieciaczkow a ja jeszcze nic wszystko lezy i czeka az wolne bede miala a to juz zostaly mi dwa dni pracy i bede wkoncu odpoczywac i bede miala duzo czasu.
[ Dodano: 2007-05-29, 15:42 ]
ide sie polozyc bo cos padam z nog.
Uf, nadrobiłam zaległą lekturkę i tylko się z Wami powitam-----> :ico_buziaczki_big:
A teraz zmykam obrać marcheweczkę i pochrupać trochę, ukąpać się szybciutko i...zmykam na szkołę rodzenia! Czas leci bardzo szybko i zaraz się nie wyrobię, tak więc zmykam, życząc miłego i udanego dnia! :ico_buziaczki_big:
PS. U mnie nadal gorąco! żar leje się z nieba, zero chmurek i brak deszczu, buuu
A ja ucieklam dzisiaj bo mialam pranko nasze i zakupy.Czeresnie tez sa u nas ale jeszcze jakies takie i kupilam truskaweczki
A pogoda bez zmian chlodno i deszczyk
Basiu co za chumorek Bedzie dobrze.To nic nie musi znaczyc ze jak ty masz astme to Jasiu tez.A moze wrodzi sie w tate?
Ja ogolnie jestem realistka ale dzieki Bogu moj facet jest optymista i on tak ciagle mnie mobilizuje i jakos to leci. Ale staram sie myslec jak Anula
ja zjadlam dzisiaj brzoskwinki i bananki jeszcze mi tylko kiwiw i pomarancze zostaly trzeba sie do sklepu po arbuzika winogronka i truskaweczki wybrac ale na razie krucho, konto zablokowane a na wyplate trzeba czekac ae bedzie dobrze