fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

29 maja 2007, 16:22

madziorkakiedys tez nie sadzano kobiety co miesiac na samolot tylko do pierwszych ruchow dziecka(wiem z opowiadan mamy)i wszystko przebiegalo zgodnie z natura a teraz to co druga ze skrocona szyjka,to na podszycie albo musi lezec cala ciaze,jakies masaze szyjki itp itd i :ico_noniewiem: tak wiec roznie to mozna odebrac....

a co do swatania to chyba z nudow nam odbija :-D :-D

[ Dodano: 2007-05-29, 16:32 ]
julie to rzeczywiscie jak w szwajcarskim zegarku u was z kupa. :ico_haha_01: u nas niestety roznie z tym bywa tak wiec chyba nie pojdzie tak latwo i bede dalej rece w kupie mazac :ico_noniewiem: .tylko ciekawe jak dlugo ...:ico_haha_01: moze jak babcia przyjedzie to sie tym zajmie,ona bardziej cierpliwa :ico_oczko:

a minka nathana bombowa :-D :-D ,chyba bede musiala konrada uchwycic w akcji,niech ma na pamiatke,bedzie mial sie z czego smiac jak dorosnie i z taka mina kartke na 18 mu dam :-D :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2007, 16:47

Julie super to zdjecie. Tez takie Pawel mial w telefonie. Ale nie wiem czy je jeszcze ma. Musze popatrzec i wkleic.
Fela widze ze tyle gadamy o zdjeciach ze i ty kedziorka nowe zdjecie wkleilas.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2007, 18:20

mina nathanka pierwsza klasa :ico_brawa_01:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 maja 2007, 18:35

jasnie pani zapomnialam pogratulowac odchodzenia :ico_haha_01: wiesz jak czekalam na natusia to wyczytalam ze czop z krwia odchodzi od 6 godzin do 2 dni przed cala akcja wiec zobaczymy czy nie oszukiwali :ico_haha_01:

kaasiaa79

29 maja 2007, 19:03

mam internet!!!!!!!!!!! hura!!! wieczorem was doczytam i napisze cos od siebie, bo teraz lenka mi wisi przy nodze, a wielmozny pan błaga o kolacje :-D

do wieczorka mamuski!
aha, gadałam dzis z Ilonką, później wszystko opisze!!!

lucy23

29 maja 2007, 19:46

kasiaa super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czekamy na wiesci od ilonki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2007, 21:53

ok, po koleji:
mam skurcze, ale nieregularne i za rzadko, wiec na razie nie bede robic paniki, moze w nocy sie cos rozwiaze, wiec dobrze, ze kaasiaa79, ma juz necik w domku to sie szybko dowiecie jak cos sie stanie
lucy i madziorka jak cos kasia tu o nas naskrobie, to powiadomcie czerwcowki, please :ico_sorki:
julie o ile niebieskich oczu Łucji ci nie moge obiecac, to po mnie i moim mezu raczej bunetki nie bedzie, a po mezu to nawet moze miec loki :ico_oczko: , na pewno sobie do gustu przypadna :ico_oczko: a mina nie do podrobienia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
lucy, jak bedzie Lucek to mu wspolczuje... od kilku miesiecy mowie do niego w rodzaju zenskim i ma rozowe ciuszki... no ale teletubisie sa podobno homoseksualistami, tola jest przykrywka dla bolka i lolka, a zwirek kreci z muchomorkiem, wiec nic mnie juz nie zdziwi... (jak ktos nie wie o czym klikam to wam madziorka wytlumaczy :-D )
felka ginek mi zrobil masaz, bo go wybeczalam. on mi powiedzial, ze jeszcze co najmniej tydzien bede sie meczyc, a ja w bek, ze maz w sobote jedzie, ze bede sie bala sama w domu, zeby cos zrobil... no to zrobil, ale lepiej, zeby mi tego nie powtarzali.... skur.....o bolalo :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
martucha zdjecia, zdjecia, zdjecia :-D
kaasiaa szybko relacje zdaj co u Ilonki

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2007, 22:08

jasnie pani jasne ze przekazemy dobre wiesci na czerwcowki hihi trzymamy kciuki o szybkie i szczesliwe rozwiazanie... nie niech to bedzie jednak lucja hihi !!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a z teletubisiami to pewnie kazda wie.... bo w polsce wczoraj w kazdych wiadomosciach o tym mowili... :ico_olaboga: :ico_olaboga: biedne dzieci!!!! hihi
dzis kupilam "twoje dziecko" z bajka "sasiedzi" oni tez sa zbyt blisko.. nie sadzicie??? hhihi moze kolejna afera pojawi sie na dniach... hihi
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ide skosztowac swojego dzisiejszego "wypieku" sernik na zimno z truskawkami z proszku :-D
niestety na nic innego mnie nie stac... hihi taki ze mnie len!!! NIE ZNOSZE PIECZENIE!!!!

buzka i do jutra

lucy23

29 maja 2007, 22:14

jasnie pani to ja w takim razie dzisiaj sie pozno poloze i bede zagladac jak sie sprawa rozwija :ico_brawa_01: fajnie by bylo jakby Lucja juz wyszla hi hi

kaasiaa79

29 maja 2007, 22:36

dobra jestem i nadaje :-D
Ilonka zostaje w pl do 22 czerwaca, przedłużyła pobyt i byczy sie u mamy :ico_oczko: niedługo dojedzie do niej Bablu, więc będą w komplecie. Vinee zadowolona, bardzo jej sie u dziadkow podoba, a Ilonka tęskni juz za nami wszytskimi i prosiła o zlozenie życzeń NAJSERDECZNIEJSZYCH Delfince z okazji urodzin :ico_oczko: !!! :ico_tort:
kurcze tyle gadałysmy, a ja własnie jakiegois zaniku pamęci dostalam :ico_oczko:

Jasnie Pani :), czuwam na posterunku, koóra pod poduszką, pisz w ciemną noc lub o poranku :ico_oczko: czekam z utęskieniem na łucje!!! :ico_ciezarowka:
madziorka hihi, cholera ja do tyłu jestem, bo mamy od dziś kablówke...naprawde było w wiadomosciach o orentacji sexualnej teletubisi??? :ico_puknij: :ico_oczko:
lucy23, ciekawe kiedy ty sie rozdwoisz? :ico_oczko:

załozylismy net w UPC, chciałam jeszcze taką jedną skrzynke, zeby byl bezprzewodowy, ale mój oszczędny mąż po prostu poprosił pana o dlugi kabel i tym sposobem nawet moge z laptopem do windy wejść :-D

no to ja jeszcze połaże po necie, do jutra, dobrej nocki, pa!

Wróć do „Pozostałe”